Кај нас на работа имаше, јас толку години не се напив. Не ја користи таа вода за пиење не верувам дека хигиена се одржува по фирмите. Барем кај нас...
Никогаш не сум броела чекори, ама откако си купив саат и ме интересира колку е солидно на ден да се прават чекори? За месец и јас ќе знам, ама да...
Колку си години? Дефинитивно кај повозрасните сипаниците потешко поминуваат. Јас на 19 години имав, со еден збор ужас освен белата крема ништо не...
Мајка не знам колку време има рок, ама на нас таа крема ни помогна, односно само што ќе се појавеше мачкав од таа крема и не дојде до степен да се...
44-ка за Трубарево активна е?
Како сте мајки :hug: Бебо мој беше на систематски го боцнаа на прсте за крв. После две вакцини на ноџиња и кога почна да плаче, липаше, фала богу па...
Не гледам поентата во тоа децата да носат име на дедо/баба, спомените на нив може да се негуваат на друг начин... Името треба родителите да го...
Од Орбис и Интај имам нарачувано ок се. И Хоум Центар исто имам порачувано, таму е најефтино мислам, затоа што никаде досега флекери не сум нашла за...
Можеби не е за тука прашањето ама сепак да прашам. Да ми предложи некој каде би можела да шијам фустан, ама некој што добро работи? Ми треба да се...
Да ми предложи некој каде би можела да шијам фустан, ама некој што добро работи? Ми треба да се изработи за еден месец и не знам кој би се нафатил....
Луѓе, од овој документот што го има за ХПВ. Пишува да се пие Селен 4*50 mcg (200 mcg) Гледам има и Селен од 200mg. Дали смее да се пие една од...
Кога гуглаш ти излегуваат препораки па можеш да споредиш цени на различни страни. На повеќето страни можеш како гост да нарачаш, не ни мора да имаш...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали има некоја фаза на 11 месеци, да почнуваат да пребираат храна и да јадат помалку? Не раснат заби, јадеше супер до пред 1 недела, буквално се и...
Да
Оо епа значи ќе треба да ја чекам да побара а :D
9/30 Вечниот маж - Достоевски 5/5
Со македонски превод? Може линк?
Separate names with a comma.