Постот на Божидар ме потсети на meme-от, ова логиката на "nice guys" :drunk: [IMG]
Сакаш да кажеш кога плукаш по мушки род во 5 долги параграфи, пишуваш на телефон? Мене ми е многу позгоден форумов од лаптоп.
Кај нив во лабораторија земаат кај нив. Се закажува да, ама јас се јавив и за два часа отидов. Нема проблем може и дента да појдеш само најави се....
@Cherry blossom89 јас ги имам користено путерите, гелови, јогурт и крем за раце. Од путерите сум презадоволна. Јогуртот исто како млеко за тело ми е,...
Тие што сте правеле НИПТ во Биотек преку Систина пакетите, дали во нивните лабаратории во било која земаат крв или во Систина? Дали се закажува со...
[ATTACH]
Почекај да помине сезонава на вируси и да не и тече нос па вакцинирај ја. И на нас ни стигна покана зошто ја нема примено последната вакцина не знам...
Лага Лпм сака да лежи во када
Има ли некое правило за годишното време? Многу слушнав што ми рекоа да не се вакцинира во летниот период, да чекам есен или пролет
Да и деугарка ми рече најмалку месец да зарасне местото да не се направи процес. Ете и овој податок ми се вклопува со планот да ја носам на 7ми април...
И ние во ресторан кога стигнавме, мало заблагодарување за денот и честа и им ги дадовме. И нашата крштевка беше со 14луѓе малечка и преубава :inlove:
На темава за пост, никогаш нема да го разберам тоа просеравање што го прават. Па немој да се допрела храната до нешто непосно, па ако случајно...
Направи го новиот уште одма кога ќе го купиш. Доволно ти касни за да не мора да го правиш со прва урина, ќе покаже и вака одма.
[ATTACH] Колку ги обожавав овие постојано "цртав" нешто. :inlove: [ATTACH] Колку се имавме исчукано по раце додека го фатиме ритамот. :D [ATTACH]...
Оди во Плодност.
Шпагети карбонара :*:
знае ли некој да ми најде торент за Гта Сан андреас? вака да симнувам на своја глава ми е страв да не го упроппастам лаптопот
За оштетени свидетелства во училиштето кај секретарот треба? Даваат нови? Се плаќа? Одамна сум завршена.
Separate names with a comma.