Имам прашање до мајките што имаат летни бебиња. Се мислам да купам 3 во 1, уште разгледувам брендови, предлози добредојдени. Но, прашањето ми е, дали...
10++ Денешниот ручек :inlove: лосос и пире од компири. [SPOILER]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
2 ќерки и 1 син. Сите тројца доктори. Едната гинеколог, втората е во Германија и третиот е овој бисеров што го брани татко му.
Не можев јас никакви снимки да најдам, немам ништо видено од тоа што кажуваш. Ако е вистина така, тогаш најстрого треба да се казни. И реално треба...
Не знам, некој вика три сина некој три ќерки, еден син сигурно има а други не знам, крај краева не е битно, освен едниов син, што јавно дава поддршка...
Ваквата линија има година и 7 месеци кај мене :inlove:
Ве читам неколку членки спомнавте смоки им давате Какви смоки се тие за бебе 7 м? Каде ги купувате? Некако изгледа јас каснам со воведувањето на...
[ATTACH] Еве оваа, сигурно ја имаш некаде сретнато:inlove:
Освен делот мажот да сака да се организира друго нема. Маж ми оди во три смени. Кога не е трета, кога стане дете, тогаш и двајцата...
Иван, Илин, Калин, Јован, Иан, Доријан Лара, Дона, Ида, Арија, Елиана, Илина
Треба да испитам пак д-димери и хемостаза, како и тироидни хормони Колку време важат упатите од матичната, 7 дена од денот на издавање беше така?
[ATTACH] Стигна одма следниот ден откако нарачав. Јас имам нов фаворит што ќе го замени Аромако.:inlove: Аромако некако чуден мирис ми има, овој...
Ваков фустан сте виделе ли некаде ?може и со долги ракави [ATTACH]
Пострашно е да не има на душа земано и пациенти во болница, се е можно во земјава, не дека некој води сметка.
До Добре од Мралино.
Беко имам неколку месеци, засега е супер. Пред тоа имав Горење, ама од тие во Словенија што се правеа, сега такви не ни знам дали има. Препорачувам...
Тоалетните води не им се ништо посебно. Мислам дека се преценети.
Здраво девојки Ми треба помош околу избор на количка, па би ми значеле ваши искуства. Се двоумам меѓу две колички со слична цена (околу 50.000...
Moze slika od maskata?
Separate names with a comma.