Одговарајте на анкетите кога ќе ви пратат, собирајте поени и разменете со ги за ваучер
Се чувствувам како мајмунчето од зоолошката,шо му ги украдоа подароците .
41.340
2024 платив 3500 денари
ама што е навредливо или не е поддршка што кажав дека има жени што лажат дека немаат млеко? Сум видела такви. Не прекинуваат сите ради психички...
Многу мизерно е маж да чека од жена кога е на породилно. Поарно испрати го на гости во Мк да не ти се мота околу тебе.
Јас би направила брис. Кај нас со вакви симптоми како што пишуваш хемофилус инфлуенца испадна и тоа се искомплицира повеќе да треба и антибиотик да...
https://www.instagram.com/golden.eldecorations?igsh=ano0bXVzZWhzN2Fu Топла препорака
dobar den vo grupata gledam ima dobra peporaka od clenkite za dermatolog no neznam kaj kogo da odam za mojot slucaj na preponot kaj nogata imav edno...
Повели :f:[ATTACH]
@Polyincognito не го жалам, не ми е океј што си легнува во 8, тој легнува во 8 ама заспива во 12… ако му спомнам за работа и обврски околу домот тој...
Мико пенатран 1200мг една вагиналета во 13та недела. Не е страшно но мораш да го прашаш гинекологот да ти даде нешто соодветно за тебе. Среќно и со...
Вчера 3/90 ЈХ Д-банана Р- пита со праз В-манчмалоу Денес 4/90 Овошен
Дали може рецепт?
Ве читам само и си викам не пишувај ама стварно претеравте со токсичност па морав да пишам. Ваљда хормоните ви се ептен изреметени постпартум па...
Сет од 8 бели бодиња на кратки ракави Картерс 6-9м 900 ден Сет Кариера 6-9м 900 ден Сетовите се нови
Нови бодиња Картерс 3-6м 800 ден
Продавам нови комплети Картерс 3-6 м Заедно 1500
[MEDIA]
Јас имам користено креми на Estee поточно Day wear , Night wear кремите. И матот day wear ја имам купувано. Искрено освен убавиот свеж мирис на...
Separate names with a comma.