I maticniot mi kaza deka moralo dva meseci ama neli e toa mnogu razlika prvo bese preku eden mesec
Дали овој се смета како позитивен?
Мислам дека човек треба да се држи на дистанца од другите и да не се спријателува со секакви. Панче Жежовски со живот го плати познанството со...
Мајкава на Ивана уште од 2021 била сведок дека зетот ја вика ќерка и курва и и мавал боксови пред неа, а потоа низ годиниве ја гледала со модринки...
Пиев метилирана фолна од 1000мг и аспирин од 100мг пред да останам бремена, а сега фолна и клексан се боцкам, ова се по препорака на трансфузиолог.
Јас имам вакво нарачано од Тему, хо прикачувам на коритото што го имам дома од првото дете. Искрено многу е корисно, ниту се полнат ушињата со вода,...
Сите мажи пробуваат по малку да ескивираат. Мене мојот многу ми помага ама ако има прилика да може да си прилегне или на телефон да дреме, ќе ја...
Па ја од сведочењево, немам таква перцепција дека нудела помош и дека направила сѐ што може да ја убеди да се тргне од психово. Заебано е ако жртвата...
Зошто развод, таман е првиот дел. Нека работи 12-14 саати, со тие пари дадилка, и сите среќни:d:. Теле се учи, вол -не(lalala). А и членкава многу...
Јасно, ама ајде да речеме Ивана за жива глава нејќела да го остави, ете баш толку го сакала (секако дека не, ама ај). Како возрасна жена, не можат да...
[ATTACH] Ова е многу честа динамика со мајка нарцис да биде на страна на насилникот од детето свое што си го нејќе. Обично малиген нарцис си се...
Ве читнав колку имав време со болно бебе дома ама стварно безвезе правец фати темава. Што ве погаѓа вас што користите ад што јас или Станка доиме?...
Секој кој не спречил, помогнал. Сите се криви. И за Ивана и за Катја. И тие двајца цајкани : ајде смирете се.. и тие што мустри се. Стоки!
[ATTACH]
Шо да е. Еј у животов сум куртулила само што врска за мои глупости никој не пофаќал. Не можам да замислам вакво нешто мајка ми да посведочи, на клоци...
[ATTACH] [ATTACH]
4 Симона?
41.345
Здраво јас доставував минатиот месец со 2 спермограми, разликата беше околу 3 месеци
Separate names with a comma.