[MEDIA]
Од кое млеко даваш? Ме чудиш затоа што хип и аптамил 90мл пишува доза за од 4та недела бебе дека треба да пие. Моето уште нема 1м пие 70мл...
По случајот од самоубиство ќе се раскренеше иста прашина и ите како немаше да е кај таткото,ќе си беше кај бабата и дедото од страна на мајката....
Mene so nisko AMH 0.39 mi odobrija so edna insemenacija samo, 30 godini imam Vredi da si probash mislam bi ti odobrile
Дали некоја мајка пиела антибиотик додека дои? Матичната кога слушна дека бебе е 15 месеци рече одма да го одбијам, големо било, па барав да повторам...
[ATTACH]
Здраво ме интересира за шишињата philips avent . До колку месеци може да се користи шишето 1+ ? Од еден месец до колку ?
Бидејќи детето после нејзина смрт ќе припаднеше на него. Кузнај на кој автопат ќе ја бараа после
Иста сум, на убаво време и јас не се прибирам дома, шетаме со малава и тоа бајаги си пешачиме. Едвај чекам да затопли, здосади времево :|
Во џамбо да провериш
Во болница сте, ако треба анализи докторите ќе побараат. Колку му се леукоцити и тромбоцитите?
За себе. Но зоштои детето? Ај нели и за кретенов викаа имал мн тешко детство. Ако не и него да го сфатиме зошто е ваков. За себе си секогаш сами...
Добро дечки не гледам толку црно на работата да е нешто нерешливо, ќе зборуваме ќе му објаснам, крај краева постојат советници за бракови, верувам со...
Ќе си грешам душа сега, се спасиле двете.
Не. Значи ако се обидуваш да сфатиш, не значи дека оправдуваш. Еве ви, аи генерирано https://time.mk/ai/7fc65b92fe/mk/ Значи- жртвата е донесена до...
Некогаш 3 некогаш 4 имаше тогаш, зависи колку траеа. Околу 2ч прозор на будност. Мада мојот и порано, после саат ипол после последна дремка веќе...
Никола, Никола, нешто чудно ми се случува :music::music::D 3 Делфина?
Сега пак ќе треба извештај да се земе па да рефундирам пошто и јас негативен тест имав и веќе ми се примени сите.од матичниот лесно но ова другово
Јас се сеќавам дека и мене еднаш мис е нафрли со нешто за доење на темава:D Ама сега гледам дека многу ти се има променето мислењето и многу ми е...
Крцка моето. На ортопед ми рекоа може да крцка, ама тогаш околу 2 месеци не крцкаше, малце попосле почна, не знам точно, после 4 месеци можеби..
Separate names with a comma.