5ка дефинитивно, мојава е 8.200, 9ипол месеци од 6месеци носи 5ка и ќе носи сигурно уште долго според налепнициве 2ка користевме најкраток период да...
Кога биравме количка за ќерка ми баш искочи Bellagio ја промовираа белата и се заљубив во дизајнот прекрасна количка. Едино ме премисли дека...
Фала ти на одговорот :l: Убав ден
[ATTACH]
Моја препорака е да најдеш стоматолог која сака да работи со деца (зошто има многу што не сакаат) и некој што ќе ти одговара да ја носиш често. Џабе...
Не е мал. И на таа возраст се оди на забар. Само убав пристап и начин на објаснување. Да научи дека за здрави и убави заби мора да се посетува...
Доаѓа и во Скопје?
На почеток не знам нормално ми мирисаше на чисто, за подоцна баш на нафталин да ми удира :wasntme: Не јас со описиве на мириси сум троа скарана.....
Мене ме интересира од страна на младоженецот дали го дарувал кумот или другите законици. Или заедно купуваат подароци со невестата, како што имам...
И ја би бил благодарен, ако има некој да ми прати. xx
Здраво на сите, Ако му треба фотограф за крштенка цена 2500 со мини форосесија девојчево е супер...
Мајки може некоја ако ме чита и со бебе над годинка да ми каже, кога почнаа повеќе сон ноќе да врзуваат? Дали откако преминавте на една дремка повеќе...
Ние пак сме затнати, од вчера некако хрчкаше со носето, вечерва почна да и тече, а на ручек не го дојаде оброкот, почна да плаче, да липа, а сакаше...
7+ П: Гриз(Холе) + јаболко, сува слива кашичка(дмБио) Р: Пилешко, батат, компир, спанаќ + маслиново масло
Користи до кога сакаш, ама тоа едвај капе. Ако не сакаш бебе да ти се одбие од доење и ако не се нервира, користи го уште некој месев, тоа не е...
Ако може ова мислење да биде прикачено на почетна на форумов и на секоја тема.
Консултација закажав на неговиот број. Не треба упат не оди фондовски, се плаќа приватно. Се договоривме како сакаме да изгледаат, и ми закажа...
Едно време си викав, Македонија е безбедна земја. И ми фалеше тоа на западов со мигрантите. Но, живеев со мислите во минатото. Толку убиства, толку...
0 10 е ама последна прочитана книга му е Зоки Поки у прво одд.
Сакам Сакам да се родев у друга земја
Separate names with a comma.