Ако ти е за утеха и нашиот татко е таков. Вклучен си е во сѐ уште откако се роди син ми. Капење, спремање храна, пресоблекување итн итн. Ама ноќе...
Искуство со креветите на Југоекспорт? Пикирав неколку ама бевме да прашаме сите се чекаат од Полска најмалку месец ипол до 2, а тој највеќе што ми...
41.351
Да, патолошка ке те исплатат за периодот од 1ви до 16ти, исто како и досега си поднесуваш документи. А породилно исто пола месец ќе ти исплатат (од...
Еден нормален човек да имаше во околината на Ивана. Еден, доволно ќе беше за да не заврши вака. Што ве чуди толку што ја обвинувате дека заедно со...
Здраво, дали некој друг има искуство со купување на стан од инвеститор но сепак да нема ослободување од данок на промет бидејки е во мала зграда? Ова...
Морген . Лесен помин на сите болни . Времето е без везе , па не е ни чудно што има толку болни :x Јас однесов синко на градинка , па во спат да...
Од раѓање до сега уште давам омега. Плус Вигантол. Летово пауза и пак ќе продолжиме.
Комисијата ми даде патолошко боледување до 16ти Март, а од 17ти отворив породилно. Е сега ме интересира дали да поднесам документи за пола месец овие...
Кога резервирате на букинг со бебе како резервирате соба? За двајца? Или мора да се внесе и бебето? Секако спие со нас, а од хотелот уште не ми...
Не знам зошто доењето често =на депресија...многу често го слушнав и видов па и прочитав тука такви мислења. Еве јас сум мајка на две првото беше...
Па не е баш дека семејството во кое сме израснале е еквивалент на целата наша личност. Да, во голема мера ги обликува нашите однесувања и црти на...
Мајки што се пораѓавте во Жан Митрев, дали имате искуство со породување со седација со азотен оксид?
prodadeno e :)
Значи мојава уште повеќе навечер спие и пак и е малце. Хахаха 11, 12 саати навечер и преку ден плус и пак едвај ја будиме :rofl:
јас не пиев, исто само ноќе цицаше. само прекинав и само го снема млекото
кај мене ова е последно дефинитивно и се фати нз како без свршување внатре со пазење цело време една недела каснеше осеќав дека сум бремена на...
Ние сме 11 месеци и 4 дена и последниве недела-две исто имаме проблем со спиењето (не дека инаку е сјајно) ама навечер исто тешко заспива, некогаш со...
11++ Д: манго, банана, смоква, бисквита У: печено лебче со абц Р: топчиња од тиквичка, компир и кашкавал печени У: печено јаболко В: јуфки со урда
Мојата спие 10-11 ч врзан сон навечер. И на градинка спие уште 2 часа. Е сега, кога е викенд, сама се буди и ќе почне да се смее на глас уште во...
Separate names with a comma.