Јас си имам интрузивни мисли. Мислам дека и друг пат имам зборано на форумов. Ама она „вистински“. Не: „Ми текна да се фарбам зелена“ туку: „Шо ако...
Баш Ивана Е убиецот. Тоа што ради популизам поднесуваат обвинение против мажот и' наркоман само кажува колку е просто општеството и нестручни...
Јас пијам од 50мг микронизирана, пишете на инстаграм на biotika.mk ви праќаат се што имат достапно, некој фирми ги немат објавено.
Препорака за омега или омега со д3? Му ги давам на Babytoll д3 со омега и д3 со к1 ама тие со омегата веќе неколку дена ми ги плука. А и да бидам...
Здраво, дали Статистика за бизнис и економија е доволно теоријата да се учи од презентации (од проф. Марија) бидејќи во учебникот е беспотребно...
d3+omega taka mi kaza pedijatarot, prethodno davavme i probiotik, no samo sto napolni 3 meseci mi kaza da ne go davam povekje
Фала за препораката но од Битола сме
Ако нарачам онлине од Акција24 и ставам плаќање во готово при достава , ќе ми донесат фискална сметка?
Не знам како видов Кавадарци :$:D. Фала ти.
Така беше и кај нас тој период, накај 11м се потсреди малце. Станува 1-2 или макс 3 пати, некогаш само тапкам по газе и презаспива, некогаш нишкам,...
,Денес бев на прва приредба на ќерка..:inlove: Си немав работа седнав во првите редови,се утепав плачејкќи..ред солзи ред мрсоли,снимам и плачам, се...
За спиењето, да има регресија, особено ако се исправа по мебел и шета. Голема моторичка вештина учат дур проодаат и ретко кое бебе има добар сон тој...
Ако ставиш дете (и под една година да е), најчесто ти нуди само поголема (и поскапа) соба иако најверојатно не ти менува ако спие со вас и не...
Види, секој од сечиво мислење може да се навреди ако глеаме тоа. Тебе и мене ни е сељачка турбофолк музиката и? Или за класичната музика што имав...
Со вакво однесување јас не би му дала епитет "Прекрасен татко". За дефинирање на тоа кој маж каков татко е, прво се тргнува од однесувањето спрема...
Извини, ама не се сложувам со тебе, детето буквално е убиено, дирекно и индиректно од страна на двајцата родители и мислам дека не треба да ја...
слушнав дека на финансии се повеќе задачи и математика тоа повеќе ми оди
Не знам за сигурно, јас кога носев немаше уште електронски или не функционираа не знам како беше точно.
Мрдањето на рачињата е нормален процес кои многу родители го сметаат како знак за аутизам. За зборувањето - можеби е фокусиран за да прооди и затоа...
Кај Маја лани бевме тогаш фативме промо некое новогодишна + роденденска фотосесија за 4000 се на се. Сега не знам како е, пишете и на инста најубаво...
Separate names with a comma.