Жено алал вера како те држи место, 22 теста до сега направив и уште не сум мирна додека не отидам на гинеколог. (y)
Верувај дека многу жени би биле. Има феномен наречен hybristophilia (привлечност кон луѓе кои извршиле злосторства). Затоа има сериски убијци кои...
Зегин во сити мол сабајле од 8 или од 10 отвора?
Мм по твое сите што не се како тебе и сопругот во бракот нека се разведат. Или поучи не кај да наоѓаме совршени мажи и како да бидеме совршени жени...
Од Биотек ми стигна резултатот денес, точно на 5 (работни) дена од давање на крв. Сѐ со низок ризик, машко :D
41.354
Ако може некој да ми каже ако има испитувано во Ману тромбофилија? Имам упат од специјалист но нема термин кога да се појди,кое време треба,дали...
41.353
Што прочитав. "Сите се исти све зависи од жената како реагира". Значи работава ќути и трпи понашај се добро, и он така ќе се понаша. Да му запретам...
@Anneta за аголна гарнитура сум заинтресирана со мали димензии.
Серуми и тонери со BHA (салицилна киселина). Пробај ги оние дисковите натопени во раствор на Мedicube, можеш да си наредиш неколку на лице и да ти...
[MEDIA]
Ууу го користам веќе 2-3 недели и не е многу потрошено можеби 5%. Очекувам сигурно минимум 6 месеци да ми трае. Ама јас сум и многу штедлива за...
Не, не можам да ја разберам Ивана, не сум била во нејзина ситуација, фала богу повеќето не сме биле и никој никогаш да не биде. Не знам што се...
Da sekako deka ti e pametna ideja.Zosto da ostanete so edno dete.I jas sakav vtoro pa se pogodija bliznaci prirodno zacnati gi rodiv edna nedela...
Стојанче место да негира вина, подобро е за него да не излезе од затвор. Таму е со своите. Не знам која е таа жена после што би била со него, каков е...
Еии да не можеш да се испукаш од мажот. Не сже у темата "дали да се разведам" никој не е сјаен па ни жената, прашај го мажот дали жена му е сјајна не...
800 den
Za kreveti i duseci vo Sipad ke najdete https://www.facebook.com/sipadmebel
Швалерката. Еднаш ја банираа од темава и форумов, сега може коментира од стар профил на некој познат.
Separate names with a comma.