Моево цело време спиеше на грб, последниве недели се врти на стомак спие. Конечно му ставив оградици и пак успева да се удри каде што не е заштитено....
Antimetil пијам не помага. @охриѓанка фала ќе прашам по аптекиве ако ги има само да се ефикасни, пошо што и да ставам во уста повраќам неподносливо е...
Ми ја научи и таа финта. Го држи во уста и кога ќе го кренам го плука :D После почнав да го потспуштам малку за да не може да го плукне и го поврати...
На страна спие, така и ја легнувам, иначе се буди одма и сака со лицето да е збутана во нешто, некогаш раката ми ја зима и си ја става на лицето...
Јас блендирам грашок, не ми остануваат воопшто лушпи. Да пробаш со друг блендер? мисиркино земам од месарница Андреа во Тафталиџе
Ако има индикација ќе се види, и самиот доктор ќе ти препорача. јас за првата бременост не правев пренатален туку само приска. Исто ќе беше и за...
Супа и јајца пржени со праз
дали е можно истата пудра поточно лореал инфеибл да биди различна купена во дм,шатци од пудрата купена во локална парфимерија?
Иста таква што ќе верува дека овој Мартин го наместил, па имал таму "некое судење", ама он знаеш невин е, Ивана била лудачата што се фрлила ете така...
Па ти се бодеш(facepalm)(facepalm)
3 ipol meseci kako sum bez rabota, navistina e strasno veke, oglasi ima povici nema...ne znam sto da pravam
Благодарам за одговорот. Дали би можела да ми го дадеш неговиот број за закажување ако не е проблем. Ако не е тајна колку чинеше целата операција? И...
Како ви спијат најчесто бебињата - на страна, на грб на стомак? Моево дете не знае да спие на грб :( само на страна сака да спие или на страна полу...
[ATTACH]
Некој да сподели искуство со др. Мимоза во Охрид за царски? И дали знаете како е приемот, дали од вечер или истиот ден?
Јас со план сум да земам Грозозо и така да пробам. Иако само за спиење ја бара, ама сакам скроз да тргнам.
Леле и нас истово не чека.. веќе почна сама да ја бара за бањање пример.
Среќа па ти писмена се најде|( Абе заговор против традиционалните вредности, ти викам Жане [ATTACH]
на фб Power Supplemets ti se 2990. [ATTACH]
Мене на скрининг со двете бремености ми рекоа сè е супер, но јас сепак направив пренатален, чисто за себе, да бидам мирна. Финансиски се скапи...
Separate names with a comma.