Ова е како мармалад, не знам како би направила, а и не е баш вкусно :$
Кај братучед ми утна меланома :( Сакам и јас да си направам еден превентивен преглед , приватно имам опција , државен за преглед на бенки ? Кај...
Да не е иста како на времето пудрата што мирисаше на овошје Хелти микс, сега исто име само ББ крема. Јас 10 години немам пробано нивна пудра.
Леле да, овој Versace red jeans и јас го имам и толку ми е одвратен. Тежок е јас сакам тешки мириси, ама одвратен е барем за мене.
Да бил добар татко, веројатно сама ќе се фрлела. Зошто би сакала да ја земе Катја со себе ако Стојанче бил соодветен родител за нивното дете. Некако...
Па тоа доктор ќе ти каже најдобро, каков антибиотик, и после најверојатно ќе го лечи забот 2,3 месеци пред да му стави пломба.
Треба да правам контрола на ендокринологија и последната реченица од извештајот не ми е јасна. Вели: контрола за 4 недели со гликемиски профили во 7...
Да , нема фактор во неа
Па така де. Еднаш во парк еден дечко ја млатеше од ќотек девојката, стрчавме да ги спречиме а на 3 местра цајкани во униформа пијат кафе. И им се...
Дали секој дифузер е исти или има разлика? Имам на Филипс и претходниот ми беше таков со фенот. Нешто дека е вау не е, мене ми изгледа како и секој...
Оваа реченица е клучна,наместо сиот бес и граѓански активизам да се насочи кон најголемиот кривец за трагедијава и за ред други - институциите кои се...
Колку често треба да се става оваа маска? Еднаш неделно или?
И мојот беше таков исти, еве ме 31 недела, честитки❤️
И ?? Каде биле ЦСР да и го одземат детето ако и она не била соодветен родител? Каде било школото да пријави какво однесување имало детето? Каде биле...
Zdravo, prv pat kje odam na transfuziologija od koga sum bremena od pocetok na bremenosta se bockam so kleksani i pijam nautro aspirin. Bi sakala da...
Се согласувам целосно. И ако не сака сопругот да може било кој друг да биде до тебе, мајка, сестра, другарка. Било кој. Од приватна јас сум...
Не ме чуди воопшто и такво сценаријо, не работам воопшто кривично право баш поради тоа што се работи за тешки луѓе и тешки случаи, едноставно не би...
Можно е да имал врски. Во Карпош и доста идиоти се поставени во станицата. Нејќат да идат ако некој некако не ги натера. На пример, брзо стануваат...
Од каде сега ова? Видов и претходно некој го напишал истото, може пак беше ти. Никаде немам прочитано дека го местеле за дрога, него кога го фатиле,...
Не би ме чудело после пријавите на комшиите одма да му јавувале дека има пријава, да ја замачкаат работата. И као не знаат во кој стан е тропаат на...
Separate names with a comma.