Сакам ^_^ Сакам да одам на саем на книга
И мене ми рекоа така дека се очекува да касни со моторика дека беше одприлика тешка како твојата на 6-7м. И сега на скоро година е тешка (10.5кг) ама...
На пример врските што си ги имала ,да и помогнала на ќерка си и внучето.Она од далеку и пружила поддршка ко демек јака си издржи. Сине го викала!!!!...
How I met your mother е подобра од Friends.
Не знам ,така педијатарот ми кажа така кажав... Можеби е подолг па соодносот е друг не знам стварно шо да кажам.
ТАчно:!: Да имала јак грб, никогаш немало да му се врати, ниту пак ќе дозволела насилство. Симпл е :nod:
[MEDIA]
Може да е до сензорот а може да е и до софтверот односно компјутерот па да не ажурира веднаш. А како најпоследно може да е и до пловакот во...
Кои поодминати години, жити се? Не верувам ни дека во пензија била. Само размисли што се би ти направила да ја заштитиш ќерка си без разлика колку...
Па, не морала врски да му бара за да не оди затвор, на пример?! Да не го вработувала, исто така со врски! Да не ја оставела ќерка и без наследство......
Zdravo, da mi preporacate frizer za feniranje vo Vlae.
Да ти кажам јас почнав да си земам на своја рака Цинк Селен Омега 3. Пошто и ХПВ имам. И секако BURNOUT имам.
Ne si sama mila I kaj mene e taka duri me bocka gradniot kos levata strana pa dolu kaj rebrata pa grbot me boli vratot glavata i se taka po red …....
Имаме киа цеед 2024, пингам @quattro оти он знае. Денес откако ставивме бензин, не се помрдна тоа што е за километражата а секогаш се помрднува....
Апсолутно! Истата таа љубов ја имала и мајка и на Ивана кон Ивана, очигледно
Јас се породив во Ремедика, кај д-р Симонида, дента кога се породив докторката беше дома, и породувањето го почна д-р Јане, цело време беше со мене,...
Што очекувате да направи жена во поодминати години? Без сопруг, со син кој си има фамилија и не живее со нив? Да се расправа со вооружен наркоман? Да...
Мартин Саздов кажа дека створов ја терал да се дрогира. Како и да е. Во целава приказна и држава, и служби и баби и дедовци, и чичковци и тетки не...
Ова само потврдува дека тој е виновен за наведување на самоубиство, меѓу другото.
Separate names with a comma.