И јас се расправав по форуми, секаде дека секоја жена е перфектна жртва, се додека не започнав да работам со нив. И гледаш една друга слика, ја...
https://www.karyeraplus.top/?fbclid=IwVERDUAQ7BWRleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqzAib1YGKHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR5R7POtY33kJx0R15hqLq2hW3ZNWsVG-3BtAWvs...
Нема зборови за целата ситуација. Но кривицата освен тој ропак од татко и маж ја имаат и полиција, социјалното но и државната институција( како...
Мене ми се случи една нова ситуација и мислам дека сум на сред никаде .. Кај една од фирмите стигнав до последно интервју и мислам дека ќе ме одберат...
Јас и ја зедов на мајка ми. Таа е задоволна засега, не ја има нешто ептен користено бидејќи не дека нешто посебно шие со неа, ама за нешто ситно...
Направете крвна слика пак
За празници не. Ќе биде ден пред или после тоа.
А како замислувате ќе ја земела Катја? Нешто како книга да ја земе и да ја сокрие во подрум? Она на Мартин му се јавувала, да го прашува за Ивана,...
Направи си брисеви сама. Најчесто моксарелата ја фаќаат во градинка и таа е со секрет, тем. Се третира локално, ама кај мојава мораше и антибиотик...
Годинка полни за неколку дена, да во 8ми скок ваљда е влезена според понашањево. Еве и сеа ми стана од дремка по пола саат со плачки, пробуваше мм да...
Мојот спие со чорапчиња и покриен со тенко ќебенце и малку подебело:rofl: ко божем на Сибир живееме. Ама што знам мислам дека така му е таман. А...
Здраво, Дали работат празници државна болница за инеминации,денес добив и веројатно ке ми се падне баш на велигден да треба да правам.
Денес 38ма полна недела. Вчера бев на цтг и ултразвук во Жан Митрев кај др. Кижевски, бидејќи мојата докторка е на семинар моментално па он и е...
Јас откажав нарачка, бидејќи по грешка два пати ист производ нарачав. Исто така со чекав до датумот, а на сметка не ми ни стигна нотификација дека...
Од каде го земаш овој магнезиум
Пробај лажица маслиново масло да испиеш, а ако ти е грдо можеш и кокосово. Јас го ставав кокосовото во кафе и се топеше не го осеќав. Исто ставав и...
Ве молам за совет. Веќе шест месеци син ми редовно оди во градинка. На почетокот беше весел и сакаше да оди трчаше да влезе внатре. Сега тоа де...
Бос. И да му имам облечено чорапи пред спиење од кога ќе заспие или додека се заспиваме му ги соблекувам
[MEDIA]
Пред окулу 6 години направив список на желби како сакам да живеам. Имаше 30тинан точки. Сега гледам сум остварил се освен една но и на таа има, некој...
Separate names with a comma.