Возрасен човек е лице кое е полнолетно, има право да гласа, носи кривична одговорност за нешта што ќе ги направи, може да купува и продава...
Јас не разбирам зошто сте пасивни, како може да сте пасивни, па нели имате слободна воља? Ако не гледате како општеството ве пасивизира, ви одзема...
Ај да се самоцитирам Зашто не покренат постапка врз мајка и сега?
Не е точно дека мора. Може да не и го одобрат барањето. Таа сама дава отказ, ќе и го платат доколку е со истек на договор и доколку и го одбијат...
За гадење само мастики џвакав, тоа ми помагаше.
Продавам дајсон HS05, купен од германија, користен 1година само. Доаѓа со сите додатоци плус дифузер за виткана коса и поголема четка за фенирање....
Ништо нема да ви биде
Не е дозволено никако. Можеби еве со врски или ептен ако некоја од сестрите дозволи незнам... Како и да е два до три дена си таму, јас сум задоволна...
Зошто досега некој не те упати порано да ги направиш? Значи многу се нервирам имам чувство дека ради реда ни ги прават ин витрата. Сфаќам дека немаш...
Ние преку работа сме од Сава осигурани. Презадоволна сум јас, а и други колеги се доста задоволни што го искористиле.
The Messengers Филмот е доста добар вреди да го гледате. Prošlo je šest godina otkako je porodica Rollins tek ustala i otišla, a sada je...
Здраво, од која осигурителна компанија сте задоволни? Ве молам за инфо
Јас имав лоша епизотомија со првото, заздравував долго (сигурно месец дена на стол не можев да седнам), така да од аспект на заздравување рана ова ми...
Во болница, одма нареден ден. Денес ми е 9ти ден од раѓање, веќе си цица регуларно.
Па и ова не е толку тешко да се среди. Ете, знаат дека 39 полицајци не си ја вршеле работата со пријавите - Избркај ги од работа. Да знаат другите....
овесно млеко, чаеви два во комбо ќе пиеш со холе чајот ќе додадеш и капсули lactil да пробаш. На 2ч да стабаш макс бебе на града или почесто
Jas gi pravev vo Ramus,prasaj si za cena.
Знам,веке 5та година го терам патов ,чисто ме интересираше искуства,и ние сме со машки фактор,лесна форма на астенозооспермија сега .Со господ...
Дефинитивно др Павле Димчев во Систина. Во 21ва г.н.
Ставај го често на града, насекое, и ноќе најмногу оти тогаш најмногу се лачи пролактин хормонот
Separate names with a comma.