Тогаш зашто би одела? Мислам, не го разбирам одењето на свадба ако е заради атер на мајка ти само. Инаку, мене каде не ме канеле со партнер (а ми...
Денес во зегин побарав маст за кожна болест. Ми препорачаа крема од новата колекција (корејска некоја) која би ми помогнала во лекувањето. Сега на...
Некоја 4та накај 5та недела си Ке се види на ехо у понеделник бременост Над 1500 бета се гледа
Некои коментари на темава звучат како на женава да ѝ било сѐ сјајно и бајно и од што немала друга работа решила да се фрли од тераса со детето. Не...
Ама јас имам електронско банкарство и ги гледам сите трансакции. Ќе се јавам утре баш да видам до каде е бидејќи требаше да ми стигнат од 13-23 март...
Sega Im e 2300 mislam ama dostava nedela I poveke se ceka. Najdov identicno za mn poevtina cena vo local butik za srekja.
Твојата се разручкала, ја мојава уште ја чекам :D
Ако напредува добро нема потреба да го будеш
[ATTACH]
6 10 е ама слуша само народна музика.
Лага Лпм сака лето.
5 Магдалена ?
[MEDIA]
Јас само тоа правев, хахахах. Во живот толку мастики немам изџвакано.:rofl:
Имаше низ коментарите рекла казала муабети дека татко му бил исто нешто дилер и полицаец и ги тепал и бркал Стојанче и мајка му
Дожд
Мајки, заборавив педијатар да прашам до која возраст ги будите бебињата за хранење? Еден месец е, но ноќе ако не го разбудам 5 саати ќе сврзе сигурно...
@Heidi__9 Во тој случај воопшто не се замарај, арно и тебе те поканиле :D Нема дечко ти ниту да ти се налути, ниту да биде повреден, рилекс :*:
Се согласувам со ова. Кај што сме биле порано по свадби пола и поише веќе не се заедно. Мислам дека јас целата ситуација сама на себе си ја...
Овај Стојан фамилија нема?Мајка,татко,сестра,брат?Никој да изреагира дека Ивана е претепувана секој ден,или за туѓо чедо се работи па нека ја...
Separate names with a comma.