https://www.instagram.com/reel/DQpmLzfCu94/?igsh=NnRlb3dmZzR5enlq
Молитвата се прави на 40 дена точно ,ни пред ни по.. така да може обратно на 40 на молитва на 41 кај кум или во ист ден и таму и таму.
Предлог за ББ крема ама нешто природно, да не се познава дека имам на лице, полесна да е. За комбинирана кожа и да има заштитен фактор. Моментално...
Има во аптека специјално за афти. Кај нас дома затоа што не го сакаме она како мастило, ставаме прополис или мед. Почесто мед мачкаме на афтата...
Кај кој доктор да се обратам да ми каже кои витамини кога и колку да пијам, со кои да не ги комбинирам? И приватен да е, не е проблем ама да има...
[MEDIA] стар сум упм
Ако се нови и имаш фискална подобро смени ги.А ако се работи за стари патики прашај го кондураџијата најдобро ќе ти каже. Од моето искуство се што...
Американското општество е многу мизогино. Ако треба за Трамп ќе гласа, само жена да не е. Вака и за Хилари направија и после за Камала. Трамп...
Ајде да речеме дека само она скокнала. Ќе беше само уште една жена која извршила самоубиство, така? Братот неверувам дека ќе кажел нешто за да не ја...
На 40 дена се прави молитва Зошто на 40 кај кумот?
Вака сега , јас мислам колку и да ти е тешко и да решиш да си го одземеш животот не смееш на било кој друг да му го одземеш посебно на едно невино...
Womens From Your Town - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Selfie...
[ATTACH]
Mamicki moze li da se odi na 40 den kaj Kumot na gosti a na 41 na molitva vo crkva? Vo dilema sum neznam dali ke pogresam
Честитки мама ❤️
Дали кондурџија може напред да рашири патики за еден број? Бројот ми е мојот ама веројатно моделот ги прави напред некако потесни, и не сакам да...
Хахахаха...еве јас да те утешам, јас имав таков период од од прилика месец ама после тоа повторно почнав лесно да презаспивам. Сега буквално во...
Утре ќе го изџвакам ова по ред...
Ивана не смее да се обвини по ниедна точка. Работев со жртви на насилство и во иднина планирам таму да се насочам. Наративот “да сакала ќе се...
Neznam gi cekam rezultatite uste da videme
Separate names with a comma.