Isto i mene.Ama doktorite kazuvaat i insistiraat deka nema potreba od EMMA i ALICE deka se se gleda na histeroskopija i so bris od endometrium.ERA...
Бебе има 4 месеци вчера видов дека веќе му има никнато запче доле, се лигавеше и се лигави премногу, рацете му се во уста цело време, го чеша непцето...
Прекомплексни им се тие терминологии. Дафини, Панчовци, Браниња ќе дебатираат за маносфера, лол, никад чула, ментaлно се останати на пеење ,,Заветна"...
Ајде ќе пробаме така , сака авокадо ваљда ќе пројде , фала за идеата :D
Jas ne ja preporachuvam
Не, ја немам пробано а искрено и ја немам видено во ДМ, без фактор е нели?
Може да работиш со деца во градинка, но да не си добра учителка. Може да станеш доктор, но да не знаеш соодветна дијагноза да дадеш. Може да бидеш...
Немам искуство со тој, овој јас веќе 2 години го користам супер е. Го користам и за лице. Инаку патиките се антилоп превртена кожа оригинал се на...
Ова не е само виктим блејминг, ова е и логички конфликт . Мајката жртва е неспособна, ама Ивана е способна. (facepalm) На жртвите на насилство им се...
Што е најтрагичното од се, нигде не ни прочитав дека детето било тепано, само дека Ивана била константно млатена пред очите на детето, пред да ме...
Здраво, каде има убави тепихи за девојчето а да не бидат скапи, баш гледав во мојот град многу скапи ми беа.
Честиткиии!
Затоа треба да имаат родилките придружба, лице кое ќе може да се заземе за нив и да им биде поддршка , помош,сила, во тој момент. Кога веќе немаат...
Стојанче бил жртва на неговите. Сега е возрасен човек со деловна способност и свест за расудување (дискутабилно нели). Со несредени трауми од...
И Ивана била насилник. Тепање на швалерката пред очи на детето? Тоа не е психичко насилство врз детето и физичко врз швалерката? Со нејзините...
исто и мојата така реагираше, кисело и е колку што можам да заклучам :rofl: јас и направив грчки јогурт со банана и авокадо мав го направи, така го...
Не ми е јасно зошто ме праќаат, ама веќе закажав за понеделин, се јавив на Калчовски па ќе видиме што ќе направиме, иначе амх ми е 0,28 грешка сум...
Пробав да воведам млечни, дадов грчки јогурт со палента бебе една лажичка и тргна да повраќа му се гади. Пробав само јогурт исто, кисело млеко исто...
Нас ни јажаа 2 капки не знам зашо така Инаку директно во уста
Молитва се зима на 40 ден. Па после за гости како ти одговара така прави.
Separate names with a comma.