5 Мартин?
@lovestoneddd со каква омраза збориш за некој починат, чудна си искрено. Разбирам за детето да ти е криво и мене ми е, ама многу премногу омраза...
Сакам Сакам да одам на концерт
Да не му дава ни денар, туку да крие. И додека тој не е дома, да земе дете и да оди некаде. Ивана имала работа, со тоа имала и излез. Можела да најми...
41.364
Ова за мигрена е тој начин? Каде закажа? Ќе те замолам после извесен период сподели искуство.
Вистина Лпм го слуша Десингерица
I jas imav mn krvarenje prvite 2dena sto nikogas ne sum imala vaka koga mi doagala menstriacija ama kao normalno bilo posle invitro mada sega tretiod...
Здраво, јас бев на консултации за ботокс, ми закажаа за следна недела за боцкање во вратот, главата(темето) челото. Па ќе видиме како ќе биде....
Не, не зборам за поштар. Зборам за некој што прима и праќа пратки. Дали треба да знае дека постои Луксембург на пример и дека е држава а не град?
2 10 e ама ти бара пасворди од соц. мрежи
Абе океј е луѓе, страшно е ова што се има случено, ама знаете ли колку луѓе се психички пореметени ради х у и з работи па не направиле нешто затоа...
Со сè потполно се согласувам, но само сакам да додадам дека од овие причини мора да внимаваме (сите) како се изразуваме. @lovestoneddd да преживееше...
Поради сите срања што и' ги има направено. Целиот муабет е тој. Ивана психички била мрдната од него, а можеби и физички, баш ме интересира дали имаат...
На прерамки ништо не штитат, може на спа со нив да одиш ама за плажа барај со ракави и повисока јакичка од материјал со УВ заштита. Од истите...
Мојата непозната равенка и е кога барав витамини да испитам. Не сум слушнала за доктор по природна медицина кај нас. Тие знаат
Можеби грешам, но во оваа ситуација сите се виновни. Фамилијата,сопругот,мајката заедно со дечкото. Најголем дел од вината ја давам на државата,кај...
Ивана е крива пошто се тепала со швалерката, имала компромитирачки видеа и сама си се вратила. Росица беше сама крива што трчала по бед бојс, па...
Значи јас не сум ги погледнала нивните пудри 100 години. Не ја знаев ниту оваа. Во ДМ кај што одам нема Буржоа а мислам дека во ниедно ДМ нема....
Препорака на државно за преглед на бенки?
Separate names with a comma.