Најтажно е што глумеле двете. Да исполнат туѓи очекувања. Ивана криела од семејството колку е малтретирана, се трудела секогаш од почеток да покаже...
Ивана ја молела мајка и да фати врски за да му ублажат казна, он бил обично наркоманче. А за дрогата имаше изјава од Мартин дека земала дрога, кога...
Тебе ти враќам на цитатот бидејќи немам ни време, ни волја за сите, а ти барем знаеш посалам да вратиш. Тоа си е твое мислење. За други е ова. Сите...
Е после ова ми иде да просам и да барам салата Капрезе со авокадо.:makeup: [IMG]
Зошто се плашела толку Ивана од него тогаш?
@hannybanny а ги спомна кои апчиња се?
Супер е kids avenue ние на 2,3 родендени бевме таму, таман е за 3 годишни.
Исто, ќе родам на 44,зачнато приридно, 18 недела сум.... Засега сѐ е во ред, а второ дете ќе ми биде, првото ќе полни 18 г, кога треба да родам.......
Девојки дали комбинирање метилдопa со б6 и магнезиум или во размак
Па Ивана го ослободила од затвор,преку мајка и фаќала врски. Исто преку нив работа имал. Не дека бил многу моќен.
Не знам дали ја пратите Христина Пан на Инстаграм, ја имаше на подкастот кај Лазаров збореше за некои апчиња од кои спермограмот на маж и значително...
Не е убава глетката без разлика каде и да е.
Да, тенкс… но јас во Систина ќе бидам. Како и да е, веројатно може брзо после тоа таткото да го види бебето.
На 11.03.2026 поднесено барање на 26.03.2026 одобрено од комисија
Јас бев веќе облечена да си одам чекав кога те симнаа, те препознав по името на бебето Марија:D, ми остана во памет дека го немам слушнато одамна. 18...
Нешто што приметувам низ темава, а и мое лично искуство е дека голем дел од овие што ги опишувате уствари не знаат како да се однесуваат со човек во...
Ќе ја земе Катја на истиот начин што бил ослободен од затвор. Со врски, со ургирања. На истиот начин што бившиот на Росица ниту еднаш не беше во...
Купени картите за Јаков, едвај чекам да дојде концертот!
Бара да се регистрираам и сто пати ми пишува дека не ми е тој пасворд а нема врска
Nema sto na volja mora da ti dadat ako ne opomena pred tuzba. Tie denovi ti sleduvaat i toa e toa
Separate names with a comma.