Дали некоја користела? Готви на пареа одмрзнува бленда, се мислам дали вреди и колку би го користела. Help
Ви благодарам:l::l:
Devojki, fala za site spodeluvanja! Ne mozam da najdam mnogu pred i potoa sliki od Dr. Tomislav, moze li vo dm od vase iskustvo? ❤️
1хелекс 0.25
Се инспирирав од темата за првпат летање со авион. Полетување/слетување со авион е нешо неописливо јако :inlove: Од каде тоа дека било непријатно?...
Не се плаши. Не мисли на најлошото, труди се да си позитивна и опуштена. Слушај музика, читај нешо, оттргни мисли. Се' ќе биде добро. Не мораш да...
LH,FSH,TSH,PRL,E2 ако некое сум заборавила нека ме поправат ,овие што ги пишав сигурно
Тинејџерски вајб има ама интересна е цело време нешто се дешава, се надевам ќе ти се допаѓа
42+1се сврти
во првата бременост и мене ми беше карлично поставен плодот околу 30тата недела, негде 36-37ма се постави главично и спонтано се породив. Како и да...
Don't trust the bitch in apartment 23 8.7-10 (canceled)
Може слика од лакчето?
ле ле ДА душо, го земав и јас и еве две недели ноктите стојат и сеуште држи јако и корекција денес им правев на ноктите ги турпав многу и не мрдаат...
Elizabeth ArdenWhite Tea да не сте го сретнале негде? :whew:
Околу 15ти во месецот.
Мислам дека се исплаќа ама 100% не. Околу 10% од плата кратат и 90% плата земаш. Прво ти покрива работодавачот, а после си на терет на ФЗО. А за...
[MEDIA]
Земете си бактоплис орален пробиотик за крајници грло има и прашак и пастили за шмукање
Леле блазесиви, јас оптеретена сум запче да извадиме ама никако да излези :) Мажот ми му вика на бебе, мајкати пет месеци ти буричка во устата заби...
дали некој знае за дете до 1 годинка ако се земе боледување, дали кратат од плата или не? порано мислам дека не се кратеше до годинка.. треба да се...
Separate names with a comma.