Какви ти требаат?
Не, не треба да ти биде паник "атак" но убаво е да се има во предвид дека сепак е материјален производ, тоа и често го кажуваа на AirCrash...
Кејти даде уште поубава идеа, да си викнам некој дома да ме нашминка. Ама не е изводливо да идам ни па да ми дојдат да се нашминкан, од одредени...
Додека те читав едно 2-3 пати ми се пресекоа нозе, паник атак, така да, не сум летала нема ни да летам. :shake::tmi:
Ponudite mi zenska proletna jaknica broj 3 na Okaidi
Авионот е најбрзо средство, буквално нешто најсофистицирано шо го има постигнато човекот. А и притоа важи за најбезбедно од поглед на антропогени...
Веќе два месеци како не ја возам во корпата и никогаш нема заспиено. Дури и кога знам дека е време за дремка сум пробувала ама џабе
Дали знаете некој кој изработува силиконски модли по нарачка?
Денес бев на ехо да ме види, уште не пукнал фоликул а тестот ко да беше позитивен вчера. Среда пак ќе одам во меѓу време ќе следам со тестовиве па ќе...
Здраво, јас пред 2 години ставив циркониум коронки на предните 4 заби, но докторката не ми ги намести убаво, мислам дека се превисоки, и жлебините ми...
Некој што кажал дека децата ако се поголема разлика гадно се излажал или пак моите така се погодиле. Малото заби вади, не спие, лази пика се во уста,...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Jas od ali express si imam kupeno, i 3 bremenosti ostvareni so niv, od moe iskustvo, rabotat i mnogu eftini ispagjaa ;)
Па не верувам, само на една зона ставав зошто немаше потреба на друго место , и покрај тоа ботоксот не ја избриша таа линија туку 3-4 месеци кожата...
[ATTACH]
Исто и во гинекаликс NIFTY месецов на -50%, што се поклопува со ценава со авицена за истиот тест, а за тој има доста пишувано во групава. Јас да...
Еднаш кога ќе се помини тоа прво летање во авион, потоа буквално ништо нема да значи, како секое друго превозно средство. Најдолго што имам летано е...
која цена е во њу борн? и мене ми препорача ама не беше сигурен дека има септум
Знаат да ми се дерат, а чудно им е кога јас им се дерам. :^) Епа, нема да трпам нефер третман од никого. Авторитетните лица ги терам во мајчину, па...
Separate names with a comma.