Колкава плата земаат за тие со висок забен техиничар? Онака чисто ме интересира.
@RainBow @Angie1432 Пред да навиете аларм како мене без да провери, да ви кажам оти немало да било видливо од кај нас :doh: Освен ако не...
40.000 редовна плата и ако сработам приватно нешто зависно од објектот до максимум 55.000 ден.
И амоксилав. Барем така кај малата. И спреј отикон за ушите.
Денес прв пат ја ставив и мене ми се допадна повеќе од црвената, некско со црвенкатс како да ми се собираше а оваа баш е полесна структура некако
За сите три пати до сега што сме биле на вакцина правевме крвна слика по препорака на педијатар матичниот Реакција имаше но не страшно Покачена...
Па јас оти сум обичен смртник толку ме владеат напаѓачки мисли. :D Пошто мораше да научам како лета авион (објаснато for dummies ofc) за да ко ќе ме...
Некој искуство со овој доктор?[ATTACH]
Џабе. Здравјето како ти е? Или и ти ко мене, 40 000 плата и сите по доктори
Мисли ги ти Македонците во државава тешко живеат, скапотијата им штети, не можат крај со крај да фатат, сметки преголеми а тоа сите да ти имале...
Јас имам холе ориз и хип пченка Ги мешам со ад и не се вкусни И додавам пола тег овошна каша и е поубаво Се уште не сум пробала други
Искрено повеќе прашувам од денешен аспект и како се справувате сите со финансискиот притисок и стрес од лично искуство на страна од војните и кризите.
Афтите во устата кај коксаки за колку време почнуваат да заздравуваат? Од саботата вечерта му излегоа, 2 дена не е ни јаден, ни пиен. Гладен е, плачи...
Ззарем оваа Ѓоркем нема гордост...
И мене ми беше тешко, полудев начисто, и накрај си се прифатив таква луда, некогаш си пивнувам некоја чашка, некое диазапамче ако се најде донесено...
Касно враќам, се надевам дека веќе сте добри. Колку качува тепература? Многу е лошо упатството во блокмаксот за дозирање, 2,5мл е премала доза. За...
Како се враќаат саатите во една компанија? Пример, ми се лоши на работа поради Х причини и сакам да си одам а ми остануваат уште 3 саати работа или...
Ти ни низ прозор не може да паднеш, исто ко и јас, просто бесмртни сме:D
Не ;( Дали имаш торта у фрижидер?
Ајде да пишам и тука, почесто отварања тема е. Поклонувам бебешки машки алишта 0-3 месеци (голема ќеса). Прилично се сочувани и би сакала да си ги...
Separate names with a comma.