Ако има слична ваква тема спојте ја, се извинувам ако немам видено. Ја отварам темава за препораки претежно низ Скопјево за интересни места за...
@ecotte12 Затоа што на овој начин одржува конекција со нула труд и ја гледа девојката како резервен план, во случај да не му успее со новата. Што...
Фала многу, ќе пробам
[ATTACH]
Те чуваат за секој случај, ако не им успее со друга да си пробаат пак кај тебе. :D Искрено, треба бришење сѐ вакво. Имам некои што ми се останати,...
Истите ги земав, фала многу
Испадна на крај колешката не и кажала дека сум побарала да спие. Изгледа ни комуникација немаат како што треба. Нема ,простории има негувателки...
И јас ја зедов книгата, моето се изнаигра со тропалчето :sun: [ATTACH]
Зашто ghost-ирате и продолжувате да не следите / гледате (facepalm) Ко, ако некоја личност не ја гледаш како доволно привлечна за да сте ниту...
Страшна работа леле… до толку ли нема негователки па да се поделат групите ццц. Морало така дека таков е редот им е кажано дека не постигаат поинаку...
Да групата е преголема ,но не одат сите деца затоа што они вака прават па кај помине помине. 33 им се на список 17 идат од кои негде 7 си одат пред...
И јас имам беко сушара и на hygienic drying ми ги смали алиштата. Користи ја програмата daily или gentle care гајле ќе немаш :) јас се ставам без...
По препорака на ембриологот витамин Д3 да го земав по ручек, заедно со магнезиум за подобра апсорпција.
Многу ми се допаѓа делот од мене што сака да го истакнува она што ми се допаѓа на секој можен начин. Облека, маска за телефон, позадини, колекција...
Јас ги пијам после доручек, ги користам овие на сликата затоа што се меки како капсули и најмн ми одговараат до сега :)
Лага Лпм има маче
Вистина, а и фатено :D Лпм ќе оди на викенд. :sun:
Витамин Д се зема со/после оброк,пожелно е најобилниот оброк што ти е во денот,бидејќи е витамин кој се раствора во масти.
Separate names with a comma.