И јас така правев на почеток секој втор ден варев по 50гр телешко. Сега земам од месара 500гр, го сецкам дома и варам па ги замрзнувам. И само...
@ecotte12 Мисловниот процес е дека нема мисловен процес. Реалноста е дека тој не мисли на девојката која ја ghost-нал, дури ниту кога и го гледа...
Да се забранат ејај профилни слики...
Newsflash, у авион се продава алкохол, а и на гејт горе,и у фришоп...Моеш и од дома да си донесеш...:D
Моево цела ја изгриза, од меките делови имаше парче откорнато:rofl:
Зошто сите мажи имаат проблем со слухот ? :rofl:(facepalm) Или тоа или не те регистрира што збориш, само клима со главата. Видов во жито чоколадни...
40 евра цела кутија. Од Софија ми ги носат,кога можат.
Во однос на спиењето така е, кај нас малите ги легнуваат малце да се освежат ако многу им плачат и после во 12 пак ги успиваат ама ова кратко трае,...
Сите ни ги ставија. Јас за третата доза баш бев до вакцинален, да ги прашам колку може да се пролингира, дека беше настината малце. Ми рекоа 2...
https://zirafamall.mk/toaletna-voda-elizabeth-arden-white-tea Јас кремот за тело го барам одамна кажи ми ако го сретнеш некаде :)
Овие денови е претопло, достигнува до 22 степени (за Охрид претопло :D ) ама викендов најавуваат 0 степени и снег па така моја препорака ако доаѓате...
Добро што е со луѓево ? Само јас ли трпам другарки кои се стално нервозни и се некоја тензија ми се смачи ,како некои луѓе може да ти расипат ден со...
Дали знаете што ми е потребно за да патувам со куче во странство, конкретно Србија? Дали треба да е во бокс и дали бараат сертификат дека ги има...
Ти благодарам многу. Со време ќе биде ок се надевам:hug:
Тоа за алиментацијата и мене ми текна, сакав да спомнам, ама викам ај да не се напнува уште толку членката, а и да не ја расплинуваме темата (иако...
Како дете склопував лего коцки. Сега склопувам намештај. Цел живот ми помина во склопување. :)
Да да, ни запишаа 5 јуни ама рече максимум 2 недели може да се пролонгира вакцината доколку има потреба. Е сега не знам дали ротата само или сите шти...
Укратко, мразам народна музика, но еве за именденот на Благиците можам да ја издвојам Цело Скопје од Благица Павловска :D посебно ме потсеќа коа бев...
Дали се оди одма на лекар со сипаници? Има повеќе дечиња пријавено во градинка, од неделата мислам дека исипа и ќерка ми, 7-8 вкупно на трупот, не се...
[ATTACH]
Separate names with a comma.