Некој суплименти за железо а да не прави запек? :?:
45 dena pred termin za poragaj se otvara porodilno. Ako patoloskata vi zavrshuva vo sabota i na konzilijarnoto vi pisuva da otvorite porodilno...
Kаде можам да најдам мокасини со повисок ѓон без токи,ланци и тракатанци да може да се пробаат и да не им е цената до плафон? [ATTACH]
Ситуација вчера Се враќаме до дома по негова вина на 3 минути буквално и му викам Остај ја колата надвор, не ја пикај у гаража за кратко сме И гледам...
Не важи правилото од десна страна во овај случај, права е раскрсницата и не си сметаат, и да е само една лента, ќе се договорат. [ATTACH]
Ima nekoj virus so temepratura i povrakjanje sin mi od ponedelnik temperatura mu dadoja antibiotik i togaj povrati dva tri pati vcera dobar samo...
[ATTACH]
По договор. Бидејќи се наоѓаш на права улица односно раскрсница. Од спротива тој треба да врти десно а ти лево, фактички би се разминале меѓу себе....
Колку време измеѓу мерењата имаш?
Оф бе срце тоа, ќе се евакуирало ако паѓал авионот. Си има процедура за тоа, маска за воздух ако е само турболенција, а за се останато главата меѓу...
Леле жено само ти остана верна на диетава :D Изгледа организмот ти има навикнато на истото, или воден ден да држиш пример на две недели еднаш или да...
Да ама 4 -5 коли,многу мал некако а игротеката е навистина преубава и до дворче
Двајцата имате иста предност и никој никого не чека. Ако имаме крстосница со семафор се водиш според семафорот, ако на спротивните насоки е зелено...
ДогТопиа во Ново лисиче, Барки во Аеродром кај Скопјанка.
Microlife за 4-5секунди ама мерам 3пати па си вадам просек така ми рече и педијатарот од систина
Последниве 2 недели се развртува низ креветче ќе и дадам цице или ско и падне цуцето цуце и ќе се сврти ќе си продолжи до пред 2недели се расонуваше...
Осигурај се дека убаво ти ја фаќа градата.
Дали некој има од оние Polarbox фрижидерчињата, да сподели искуство?
Леле и моево едвај со количката. Врти сучи ќе поседи некое време, и после сака во раце. Ама решив да сум упорна да се научи, не можам вака.
Ве молам за одговор, ми најдоа Уреаплазма на брис во 35та недела. Ми препиша матичниот Сумамед 1 доза (2 наеднаш и едно апче после 7 дена) и...
Separate names with a comma.