Изгледа опаѓањето на косата ме мава психички најмногу од се овие 2 и нешто месеци постпартум. Утрово се чешлам и од 2-3 поминувања четката преполна...
Во Скопје бев во Ламас последно има убави, цените им се од 200е па нагоре.
Во првата бременост Еуцерин мачкав до крај само тоа масло, пре задоволна бев, сега мислам го нема повеќе во продажба. Сега за втора бременост си го...
Да станеме сите инфлуенсери и да лаеме за секој наш проблем зошто само така ќе се реагира нешто. Инаку милиони пријави џабе.
Јас ги прегледав во воена болница , нов апарат имаат и ок поминав. Ми закажаа и термин доколку сакам детална проверка на сите , зошто сега имав упат...
Толку од дремките, денеска само пола саат е спиена и вози 100тка цел ден (fingers).
Се уште не ми се верува дека вакво зло може да постои. Како може еден човек да биде толку злобен, со толку насилство во себе?!
Не бе топ е он, она не чинела, дојде швалерката на темава и ни кажа. Ќе се појави кај и да е ко бубашваба, еве тамам топло време иде. Уууу кефои...
@Avery Тука ќе ти одговорам:) Хеимиш ја потрошив и да ти кажам некако не ми се допадна. Јас 21 нијансата ја имав и ми беше ко розевкаста и не...
[ATTACH]
Каква е таа болка, ако можеш малку да објасниш?
Глуми лудило, монструм. Он плаче за себе, што е у затвор, за жртвите не се потресол.
Мислиш на грч?
Koga imate bolka vo gradite osobeno leva strana kakva vo e bolkata i kolku trae ? Mene me izluduva ovaa bolka mi predizvikuva panika
Нема отстапување. Саботи и недели не влегуваат во пресметувањето на одморот и тоа е тоа. Прати им го скриншотот од Законот за работни односи и нека...
Стојанче се крстеше, гестикулираше, протестираше нешто, стана да збори, судијата Ивица Стефановски му рече да седне на место, се изведуваат докази....
Мислам дека тееба да се потсетиме дека и полицајците се само мажи кои во голема мера се мизогини и ретко кој од нив е специфично едуциран за родово...
После 5 месеци
Фоткиве од Артемис - нови позадини за уреди. :inlove:
@StefCek Човек кој вознемирува некого од 100 броја, не може да има добра намера. Причината не го менува овој факт. Може да напишеш една-две пораки...
Separate names with a comma.