И си го пишува нејзиното име со неговото презиме во тетратка:inlove:. Знам, и јас го правев тоа. Во 7мо одделение.
Ова не е грешка, ова е институционален неуспех со трагичен резултат. И ништо нема да се смени ако не одговараат од 1 до 39! Оној ќе скапе во затвор,...
Веројатно и невестински фустан има барано.
Здраво, Имам мигрени кои се јавуваат во просек еднаш на месец и пол. Не се поврзани со циклус, водам дневник на мигрени за да видам дали може со тоа...
Sto mu e na covekov sto ni gi skratil tolku nozdrvite stvarno neznam.
И нас педијатарот ни го препорача Молерс ама сите знаеме дека голем број доктори си работат со фирми за процент, па прашав зошто баш Молерс а не...
Зошто толку се разочара значи? Добро бе, вие полнолетни сте, имате право на глас и све по ред? Како можете толку емотивно да се инвестирате во Ојле...
Well somebody has to do it :D
Може, има кенгури од 0+ што се. Само да не седи цел ден во него :) Нас ни рече педијатар на почетокот по 2 саати максимум.
Глупости. Она чека свадба, ти вака да и рушиш идеали. За накаде значи. (facepalm)
Во Тинекс, Веро и Кам маркет.
Јас искрено малку читнав за денешниве докази, и немам срце да отворам и да читам детали. Срцето ми плаче за Ивана и Катја, посебно за малото девојче....
Еве јас ќе го кажам [IMG] @Ecaecushka , тие муабети шо ти ги зборел се типични муабети на некој шо си бара само секс. Плс, не си го губи времето...
Син ми има 1 година. Пред две ипол недели бевме со температура (и кашлање, мрсули и инфекција на уво) која траеше 8 дена, што е многу, но и матичниот...
Извини вака ама чудничка си ми..
Separate names with a comma.