Neznam dali si voopsto ti anksiozna i so panicni napadi no koga gi ima veke covekot gi ima fizickite simtomi kako lupanje na srceto vrtoglavica itn...
Majmun.
На една клупа стара дрвена Една тајна е зачувана Во срце мало стојат букви две X и Y се сакаат зар не? :inlove:
Тоа шо ја не го сфаќам во темава е зашто толкаво оптоварување со физички симптоми? Значи не знам како замислувате дека изгледа не-анксиозен човек,...
Работам со психолог и ќе се посветам на себеси.Фала на совет и на тоа што не осудуваш и напаѓаш како останатите.
Да, Sex education исто беше топ, иако тин серија баш беше забавна и задржуваше внимание. Сега последно ја гледав XO Kitty, ако си ги гледала...
Многу убаво кажано. :f:
Леле! Многу ми е мило што си го имала тоа позитивно искуство. Јас сеуште немам успех но виде дека сум оперирана, ми потенцираше дека немам агресивна...
@StefCek види, многу работи што ни се случуваат "не се фер". Животот не е фер, ама продолжува. Рече работиш со психолог, разговарај почсто и отворено...
Не прочитав такво нешто, мада и да го има за мене од прва изјава падна на тема мајка.
Скроз е во ред да сме анксиозни. Скроз е во ред да не ни е денот. И ред други работи, нема живот во права линија, секогаш со сето стокмено. Тие што...
[ATTACH]
И мајка и пријавувала
Искрено со последниве детали што излегоа, целата омраза ја насочив према полицијата. Би сакала да прочитам повторно мислење како Ивана имала надеж и...
Separate names with a comma.