Прашај си во градинката каде што ќе оди. Ама ако ти е планот да тргне пример септември, па во октомври и ноември да прави 40 дена пауза, и да речеме...
Нема ипард веќе го укинаа :rofl: Е второто е безвременско :!:
Прашај сепак во градинка зишто гледаш сегде се различни...
Здраво женски, дали некоја имала грозница на почетокот на бременост? Јас имам и наавечер и во текот на денот и не знам дали е тоа нормално или треба...
Женички помагајте,немам гадење не повраќам во бременоста али проблем со желудникот катастрофа ,што и да каснам ме стега желудникот ме боли ,дали има...
Сега читам, може касно одговарам. Кремаст исцедок имав јас од вагиналетите, може да ти е од тоа. Ако ти е мисла сепак оди на доктор нека те видат,...
Значи или сега мај кога прави 9 месеци или во септември...
Не е себично и јас така се чувствувам и со првото и сеа со второто (првото додуше беше со баба и ) ама чувствата се тие. Мислам дека е и нормално со...
Да се самоцитирам, година подоцна - пудрата е добра и покривна, но оксидира многу лошо. Буквално 5 нијанси потемна и портокалова.
Имаме едни вакви, наркомани. Жената се и продава, пие, се дрогира. Дечково исто. Никогаш до сега не бил насилен, ама со девојката се тепаат двајцата....
Здраво, ме интересира за во Гевгелија за градинка објект Сончогледи некој да сподели искуство за јасли?
А пример за пуштање во градинка, дали може да почне јули/август? Или не се почнува тогаш? Пошто терминот за второто бебе ми е во октомври а јас...
Не испитав мутации никогаш ама имав една неуспешна бременост, така да за следни обиди од старт матичната ми кажа уште при обиди метилирана фолна. Од...
Јас така ја запишав после 40 дена немаше ни 2 месеци..во Септември 2025 за да почне во Април 2026..:)
Какањево следи го мислам треба ептен водлесто да е.. а за носот под душек можеш малку да поткренеш за да не му се слева да биде поткренато. Исечкај...
Те разбирам, тоа ти е траума. Ама е нешто што не можеш да го смениш. Се случило. Болно е. Неправда е. Но не можеш ништо да направиш за да го смениш....
Јас колку што знам април мај прават групи . Јас штом добив извод аплицирав , на 2недели возраст ако не го примат а толку рано аплицирам ќе ме гледате...
100% токму така. Апсолутно не е едноставно и не постои лекување, постои: 1. Справување со неа, 2. Променување на нештата во животот кои...
Посиди како е за одмор со мали деца? Гледам има два хотели со пристспни понуди Xenios Dolphin и Possidi Holiday некој ги има ли посетено
Брза песна Плажа или планина?
Separate names with a comma.