Да на 21ви ден е најдобро.
Да ми препорачате шминка и фризура во ново лисиче/аеродром ?
Овој пат јас сум пред тебе, 22ра терам :D Ептен се израдував кога те прочитав :inlove:
Докторот не прави скрининзи. Јас водам веќе втора бременост кај него, ама за скринзите одам кај Афродита.
Не можам да го изведам ова вака (одмор сега нема шанси да ми дадат, како одмор), а имам нова работа која чека да се договорам со сегашниве. Не знам...
Jas bidejki rabotam vo smeni ima mi se slucuvano i na rabota da se bockam.ednas i na sred avtopat :)
Не си свесен која носталгија и љубов си ми од детство. Израснавме заедно. Имаше љубов, баш тоа вистинското. Сликче од полуматура, со писменца...
[ATTACH]
Самата сум фотограф (до душа не свадбарски) и од она што можам од мое искуство да кажам, најмал дел е самото фотографирање. Обработката (зависи...
Персил повеќе нема да ми текне да земам, ниту пак од оние течните гелни капсули не ми се раствораат а убави беа. За бели по препорака од овде го...
Не знам дали ова е ЕУ срање или фаќа и корисници во Македонија, ама на Фејсбук и Инстаграм, за да продолжам да ги користам апликациите, морав да...
А што е толку итно да се каже што не може да почека 1-2 саати? Можеби вози човекот, му одземаш внимание. Пиши порака ако прави пауза ќе види
Denzel Washinghton, Will Smith, Gerard Butler, Ema Stone, Emily Blunt, Tom Hanks, Tom Hardy, Cillian Murphy, Nicole Kidman, Kevin Spencer, Gary...
Едвај чекам да добијам (lalala) Овој месец ја претера :smoke:
Повеќе имам улоги (ликови) од филмови кои ми се iconic. Meryl Streep како Miranda Priestly (The Devil Wears Prada) Megan Mullally како Karen Walker...
Здраво мајки, Од скоро почнавме со адаптирано млеко насабајле само. 11 месеци сме. Пие baby love pre од дм (не знам дали го има во мк) само тоа го...
Не знам зошто ме цитираш како да кажав нешто погрешно, реков дека има концентрација на дебили на едно место. Тоа значи, ако 3 полицајци и кажале...
Јарбол
Separate names with a comma.