И давам јагоди, ама ете за доручек овес мусли сакам со млеко да и правам, не можам тука да го исклучам. Можам да исклучам пиење навечер и насабајле,...
Таблици и слика од човекот имам. Ве чекам од NRW со новости, кај и да е ќе стигне таму. Сега денски гледам дека полицијата навистина не можела да ги...
Има регресија во сон на 2 години може затоа одбива. Прерано е за без дремка, ќе помине. Пробувај иста рутина исто време
Што лупеташ бе ти? Од сите глупости кои си ги истерсол, оваа ти е најголема... Ти знаеш колку луѓе жалат што ги искасапиле без пружена психолошка...
Додека соберат пари за таа транзиција добро би им дошло разговор со психолог... Не им е живото загрозувачко и итно за да им се донира..
Хахахахаххаахаха, си викал аман оваа досаднава кога ќе се тргне од прозорот хахахахаха :rofl::rofl::rofl::rofl: Го измачи човекот од вчера од 6 саат
[ATTACH] Колку што Марја-Свенја (на сликата погоре) е научно докажано жена.
Секој си има апликации што сака и што не сака да ги користи, не ми беше дека е за пензионери, премалку користам Вибер па мислев има некои опции за...
Не се страшни. Хемоглобин е на долна нормална граница, и имаш ниски MCV i MCH кои укажуваат на Железо Дефицитарна анемија. Сепак детето е во раст и...
Не можев да допишам прееска ама секако веќе не ни знам што сум сакала да пишам. Бевме во шпилплац и кога се вративме ја немаше веќе колата! Значи...
Chat :?: Комуникација секако. Со најмилите луѓе и 10 саати се малце :inlove: Можеби Вибер за тебе и другите пензионерски е, знам. Ја не го користам...
Разликата тука е што ваквите операции се научно докажани дека се добри за менталното здравје на транс луѓето. Транс луѓето се 100% сигурни во...
Да, апсолутно е така. Да напоменам само, не сакам да звучам како да инвалидизирам туѓи искуства, туку среќа што анксиозноста е состојба што се...
Психолог никогаш не ти кажува што да правиш те остава сам да одлучиш, еве психолого кој што ќе му каже дека за да си го среди менталното здравје...
Абе стварно браво за вас шо викате "немате време” за ништо, ама знајте кој кога ставил стори.. Животот да ти зависи од алгоритам на инста оти...
Офис плус.
Зависи како ги споредуваш физичкото и менталното здравје. За мене и двете се еднакво битни за да бидеш среќен во животот. Иако не им е потребно на...
Од што сум не наспиена и сум нервозна. И јас многу ослабнав немам време ни да јадам. Послаба сум од пред да останам бремена. Немам време ни на...
Како прво, касапење на телото не е валиден лек за нарушено ментално здравје, така да не го сметам тоа за здравство. Како друго, на страна операции,...
Ако треба да донирам никогаш не донирам за трансродови или пластични операции, не им го загрозуваат здравјето и не се итни.. Донирам за рак, за некои...
Separate names with a comma.