[ATTACH]
три
Нема ни тоа дифинирано, има денови кога се 2 некогаш се 3 .
после колку месеци неплаќање рати на кредит те блокираат?
Dali nekoj uste koristi tinder vo 2026 ili nekoja druga dating aplikacija?
Што би имало во тие вреќи Што мириса многу? И зошто нараквици и маски?
Имате ли некои совети како да НЕ ми зараснува ушната ресичка? Не можам обетки да носам ко чоек. Два дена да прескокнам, зараснува дупчето и следно...
Џемперче е, Зара. [ATTACH]
Не. Кога станав во 23 не беа веќе тука. Да беа 100% ќе ги отворив сабајле. И мислев дека ги оставија за да останат тука. Не ми текна во моментот дека...
Во повеќето земји во Западна Европа ко што знам задолжително е да имаш дијагноза за родова дисфорија пред да ја одобрат операцијата.
Па ако е току мал и небитен, ондак зашто психолошка помош не е задолжителна? За да не се потврди дека во најголем број на случаеви е реакција на...
Уште ова само:D За ова е битно и самите психијатри да знаат да упатат кај психолог наместо да гледаат на пациентите како беспомошни заложници на...
А вреќите таму ли се сеуште?
Незначително мал број во споредба со 99% од оние кои сега водат среќен живот. Фактички ништо поразлично од кој било друг оперативен зафат во...
И давам јагоди, ама ете за доручек овес мусли сакам со млеко да и правам, не можам тука да го исклучам. Можам да исклучам пиење навечер и насабајле,...
Да, дрес код секогаш има. Јас би одела со класични црни (широки) панталони и најдобрата кошула што ја имаш (без дезени, да не ти проѕира одоздола;...
Таблици и слика од човекот имам. Ве чекам од NRW со новости, кај и да е ќе стигне таму. Сега денски гледам дека полицијата навистина не можела да ги...
Има регресија во сон на 2 години може затоа одбива. Прерано е за без дремка, ќе помине. Пробувај иста рутина исто време
Што лупеташ бе ти? Од сите глупости кои си ги истерсол, оваа ти е најголема... Ти знаеш колку луѓе жалат што ги искасапиле без пружена психолошка...
Додека соберат пари за таа транзиција добро би им дошло разговор со психолог... Не им е живото загрозувачко и итно за да им се донира..
Separate names with a comma.