Да и тоа два пати. Безбедни се без гајле
@FlirtBerry јас имам одено преку Сава турс и преку Савана. Нема да згрешите со Сава, добро се организирани. Инаку топла препорака за агенција за...
Pak ke ti spomnam gledaj prekin da nemas i zemi si potvrda za ostanat odmor niviot rabotodavec e dolzen da ti dade ako nemas prekin,ako ti napravat...
И мене ми ми вика дека се лутеле неговите зошто не сум пазела како се понашам и како сум им кажувала. Јас на тоа секогаш викам А ДАЛИ ОНИ СЕ ЗАМАРААТ...
Сакам да отворам вебсајт. Нормален со .com на крај. Сакам преку овој сајт луѓе да можат да кликнат и да купат мој производ-плаќањето да се одвива...
Онака на клип на фб имам гледано на Сомнез ќе и биде оставено машко дете на чување, но таа ќе го заборави во корито со пуштена вода, но ништо нема да...
Мојот од третиот месец некако почна ептен да сака да ја игра. Со тогаш како да не беше свесен дека имаме бебе, дека нема веќе раат. Сега доаѓа од...
Каде може да се најде Lancôme Teint Idole Ultra Wear освен еликсир?
Јас сум слушнала дека во Велес има многу избор, нека потврди некој што купувал скоро. Испитај си опции штом не се брзаш.
Од каде Версаче сетот?
Веќе одамна ретко што бендисувам од македонска музика, ама "Лидија" ми е закон и мелодијата и спотот, а самиот текст има интересно...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Тераше до 38,7-39,3. Јас на 38,5-6 му давам, зошто кога чекав до таму стигна. Прееска накај 1 попладне му дадов на 38,6 и еве сега пред малку заспа и...
Има ли некој правник кој може да ми појасни некои ствари?
Девојки помагајте, дали ви се случило во бременост како некоја иритација “долу”, од кога се стопли времето повеќе потам, и ме чеша поприлично, се...
[ATTACH]
Рударски инженер сум и цирконите се помеки од скоро било кој полускапоцен камен и шо значи не е реална ценава.. ај така ќе пробам првин да побарам...
Сакам Сакам да се преселам во Данска
Кеси за декорирање користам, земени се од Тему, исто и врвчињата. Боите се од Dolce.
:hug:
Separate names with a comma.