Фала Донесе негативен тест на судењето којшто кујзнае како е направен, ( сигурно не под надзор) меѓутоа има досие и за насилство и колку што знам...
[ATTACH]
Кокос Фустан или сукња?
Јас мојов го немам носено зашто е поголем од мене и нема шанси да издржи толку време во кола, така да немам директно искуство ама колку што знам...
Прво секоја чест за храброста. Друго лаички, бидејќи немам поим од право, дали имаш доказ или може да се докаже дека користи дрога? Мислам во тој...
Благо Кокос или ананас?
Уште ова би го додал на темава.. Немам ништо против транс лицата, секој може да прави што сака и тоа мене не ми пречи.. Секој заслужува да биде...
:angel:
Чипс Благо или слано?
1.На ЈТ почнав на секоја анкета да им го бирам најнегативниот одговор и во последно време не ми излегуваат преглупи реклами. Ако е нешто што не ми се...
Семејство
0 10 е ама пуши цигари
Не знам дали би биле потребни вагиналети бидеќи чешањето е надворешно ама уште утре ќе го побарам спрејот, фала ти премногу!
Дом
Лук Чипс или крекери?
Многу е мислам, ама зависи каков сакаш. Околу 100 еур +/- ти е грам 14-каратно злато моментално во Македонија (според интернет извори), треба апла...
Ти благодарам ми значи!
Земја
Не знам зашто ама малце морбиден ми е моментот кога се шејмаат жени во средни и касни 20ти зашто веќе имале брчки. Зборам за ете нормални брчки околу...
Separate names with a comma.