Јас сега зимата земав перница на одличен попуст. Почекај сигурно летово ќе имаат повторно
Нека му е најсреќен роденденот, секој ден да ве радува :l:
Би требало да, меѓутоа ќе мораш да направиш информативен разговор за да ти кажат, си гледаат они сѐ таму, па и ти да видиш дали ратата ќе ти...
За познавање јазик од филолошки, да полагаш таму, па ќе ти дадат документ кој важи една година. А за компјутерски програми не би знаела да ти кажам.
Некој вирус е чим иде толку високо, дали има дриги симптоми?
Пролактин е стрес хормон, колку ти беше покачен? Обично ЛХ кога е поголем од ФСХ, укажува на полицистилни јајници. На ехо што викаат? Ако не е многу...
Отсекогаш сум сакала да имам деца и сега имам две. Секогаш сум замислувала да ги имам после 30-тата и ми се исполни тоа. Но, искрено мислам дека не...
само на почеток, да, ама баш ми го згрчува телото. Добро е во однос на тоа како ме болеше претходно. Ќе пробам ова со прстот. Инаку, сега почна и да...
ако е само на почеток нормално е се вика транзиторна болка. Инсче колку цврсто и да држи стсви го налиот прст кај аголот на неговата уста и одма...
мене пред неколку дена ми се случи го ставав бебе повеќе на таа града, се масирав со топла вода и прсвев нежна масажа паралелно. Помона за два дена
Закажи си на ГАК во Скопје вадење на миом, ќе платиш макс 3000 денари, плус сите доктори се супер.
Официјално ја напуштаме темава. Роденденкото мој денес полни цели 3 години. :inlove::inlove::inlove: Многу сум среќна, ама истовремено и преемотивна...
Сашо што сведочевме историја, Артемис 2 безбедно слета, враќајќи го човештвото повторно кон ѕвездите. Горд сум што сме сведоци на ова во живо....
Последно разочарување ми беше пред 7-8 години, не го доживеав тоа искуство претрагично, пошто имав со кого да го споделам и да се тешам. Денес немам...
Zdravo ve molam za mislenje, ima rabota so 4g iskustvo vo finansii, imam malo bebe i ne mi odgovara vtora i treta smena j planiram da napustam da si...
Кога ќе се разочарам се повлекувам во себе на кратко, а потоа сфаќам дека морам да продолжам понатаму.. Нема да се жалам дека често мене ме...
Razmisluvam za biznis kozmeticko studio potocno manikir dali e isplatlivo!?
- се повлекувам и замрзнувам ако ситуацијата ми предизвикува стрес - го анализирам секој детал од секој можен агол до преморување и опседнатост -...
10 10 e, ама не става кондом
Separate names with a comma.