Корона можеш и сама да провериш со тест од аптека. А грипот со пнеумослајд... можеш пнеумослајд најдобро, таму свашта испитуваат наеднаш.
Имам цел прирачник со прашања, ако ти го дадам, голема е веројатноста да не најдеш никој од овие простори.:bug:
Кафе Куќа или стан?
41 500
Прво прашање на следен дејт ќе ми е што мисли за Артемис. Ако ми почни со теории на заговор одма ќе станам. Нема никакво губење време. :D
Секој празник е поубав од кога те имам во мојот живот. :hug: Сакам да дојде ден кога јас и ти заедно ќе ги чекаме сите празници, а сигурен сум дека...
Естрогенот и тестостеронот се благо под нормална граница, другото е добро. Околу тоа треба да разговараш со гинеколог. Што ти кажаа?
Евангелие по Марко [IMG]
Унгарија изобилува уметност, историја. Особено Сентендре и Шопрон. Уметнички градови со галерии, барокна архитектура, епска традиција. Шопрон е во...
[ATTACH]
Среќа е ако имаш за што да се радуваш секој ден, ако немаш што е тоа?
41.499
Фала, и на тебе и на другите девојки, закажав во вторник кај Дракулевски, па со Господ напред. Фала уште еднаш <3
Да провериш во Фабу? Некогаш се начекува и во ДМ маркет.
Второ мислење кај доктор што породува ! Матичниве ( да не навредам) но се малце полабави на темава. И прашај си за ферона апчиња јас сум многу...
13. Sentimental Value (2025) - 8/10 14. Bugonia (2025) - 6.5/10 15. Marty Supreme (2025) - 6/10 16. Zootopia 2 (2025) - 5/10 17. The Secret Agent...
Благодарам мила ❤️
Не е некојси вокал да паднеш на гз, но доста нежна и мека боја на глас има. За овој тип песнички одличен е. Чим праи расположење, има нешто у него....
Јас имам правено инсемимација кај сите доктори од таму и горе доле со сите сум го имала тоа искуство, кај докторката два пати. Од друга страна кај...
Separate names with a comma.