Еј па и ти, ако сака ќе фати авион ќе дојде да те запознае. И ја не знаев дека може да се бира локација, фала на инфо. :inlove:
Вака нешто. :D Вистината е дефинитивно оваа. Ретко ќе сретнете интроверт да дава (не)побарани совети на екстроверт и да го форсира и он да стане...
Апликации како grindr се за хомосексулаци. Не знам зошто мене си ме цитирала, бидејќи буквално не се согласувам со природата на било какви апликации...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Точно има такви,ама ти нејќеш некој да те потсетува на стари рани или трауми,За некои ова е добро зашто псхотерапија е болен процес,и имаш одбрано да...
Јас добив прв пат после 6 месеца од порагај, значи крајот на јануари, и дури сега пред некој ден добив, значи после 2,5 месеци.
Здраво, дали има тука мајка што детето и учи во градинка Кочо Рацин матичен објект и од септември би требало да биде најголема група. Ако има таква...
Dali znaete sto treba da raboti operator vo kazino i kakva uniforma nosat vo kazinata? Pantaloni ili sukni?
[ATTACH]
Пробајте Grindr, колку што знам апликацијата е прилично safe и повеќето се фамилијарни личности кои бараат нешто озбилно, нема шанси таму да најдеш...
41.503
Кога сме кај македонска музика, од поновите пеачи најмногу сакам Давид Темелков да го слушам. :sun: Секако, имаме квалитетни пеачи и преубави песни и...
Искрено немав идеја дека можиш да ставиш локација кај сакаш. :D Која е поентата ако можиш омг? Ама ок, јас сум со предрасуди кон мрежи за запознавање...
Отворена постапка Поедноставена постапка Набавка од мала вредност :D:D
И мене ме тера само на спиење. Кога ќе легнам неможам да заспијам или само 10мин Ама и со бебе сум, така да, неможам да се луксузирам со спиење :)...
Сам ставиш локација кај сакаш. Иначе ваквите апликации се ок и од друга страна безврска ,уште не си се регистрирал те лајкнале 100 луѓе и 100 пораки...
Мајки здраво, имаме 2 недели и од вчера сме многу плачливи, сака само во раце и на цице да спие не се дојадува заспива и после 1час пак плачење за...
Ти благодарам, неможам да го најдам онлине на космо тинекс може веќе не го држат... кога ќе идам накај Скопје ќе проверам
Separate names with a comma.