Вие што имате густа коса, а тенко влакно што користите за да не ви биде разлетана на сите страни, поточно за ,,бебешки" влакна? Кога ја носам...
Јас искрено не го испробав многу, само кога го купив и добив комплименти ама не ми е некако траен, ќе си бара реапликација.
Мене Боди новата многу убави ми ѓи прави ама премногу се топи ... панда права сум, се разочарав (facepalm)
Спокојно и мирно :inlove:
Масирав и го држев доста на таа града, ми помина за помалку од два дена.
[MEDIA]
Имам Имаш ли кафемат?
Анксиозното пореметување и паничните напади се реакција на организмот од претрпена траума,последица од хормонско пореметување и потриснати емоции....
Вистина Лпм постеше
Sega vo 16 c,ulicata na 57
Не трае ич. Не е јак нешо мнг. Брзо и ми здосади. Супер милк ко поубаво мириса. Ич не ми е траен, и нишо не праи на косава.. :( Мирисот не знам дали...
Објективно, не е воопшто. Субјективно да, секој ги доживува своите проблеми како најстрашни.
Кога?
[ATTACH]
Јас на почетокот се имам возено со автобус и многу често мајките со количка треба да излезат на станица за да може да излезе некој друг или за да...
Za 4 dena, mi se javija prvo da mi kazat deka se prateni na mejl.
Sto se slucilo vo kukite posle domot feniks ulicata pod crkvata kapistec bese zatvorema vo 16 c I imase mnogu policajci koi izleguvaa od edna od...
Za kolku vreme dobi rezultati, i dali ti se javia prvo da ti kazaat telefonski kakvi se pa posle na email ili direkno na email?
Ништо од преговорите, Иран не ги прифаќа уцените на САД, војната продолжува.
Дали некој има искуство со зголемен апетит и појава на акни 7 дена по инсемицаија дали тоа е посигурен знак за доаѓање на менстоација и неуспешна...
Separate names with a comma.