[MEDIA]
Орална фаза е, нормален дел од развојот, не го мачкај и не давај сешто.
Вистина воскресе! За многу години да ни е празникот.
Мене ми мирисаше скроз, да. Треба да поминат 10 мин од прилика па да го забележиш подобро како мириса. Тој ми е нареден за купување, а сакам и...
Ма ич да не постои можност да се брише, ниту на кратко време. Тука гледаш колкав им е „капацитетот“ на дискутирање со тоа бришењето. *** Бан за...
Ние земавме перници од Јуск, и презадоволни сме, земавме од поскапите што се околу 3500 и нешто, супер е спиењето само што јас сфатив дека малку ми е...
Христос Воскресе!
Не работат сега, сабајле работат, ќе мораш бета на 48 часа да провериш, значи два пати во иста лабараторија во исто време.
Фала ти мила,да даде Господ така да е.. Ќе видиме во вторник што ќе ми кажуваат
[ATTACH] [ATTACH]
Јас зборував со тие од Гак,ми рекоа нема шанси ништо да се види на ехо на еден ден доцнење... Дојди во понеделник кај професорот Тофоски..
Пуштам среќа и верувам се ќе биде ок, зошто сепак како викаат, голем празник денес... Ќе биде се како што треба.
Фала ти мила ❣️
Ако си од Скопје појди гак, башка и ќе се советуваш со специјалист. И кај ектопична може бетата да расте, така да само бета не ти врши работа ако ти...
[MEDIA] never had a bitch like me in your life <3
Сега проверив не креват тел.. Ете кој ќе живее со овој страв до вторник.... Јас немам ниту еден симптом,ама ете да ти се расипи расположението Фала...
Леле сега те читам, многу ми е мило. Честитки.:l:
Ако си од Скопје, Биотек имаат дежурна.
Separate names with a comma.