Дали некоја се соочува со болки во грбот ноќе? Преку ден кога сум во движење немам болки, меѓутоа ноќе се будам од болки во грбот, како да сум...
sakam da prasam za sovet i mislenje uste od prethodnata godina decko mi go pokanija da bide kum i prifati staro kumstvo 4ta generacija bidejki...
Каде да најдам алулоза? Дали има во мк воопшто?
?
Провери тироидни хормони
Колку се преубави јапонскиве цреши, совршенство, денес прошетав покрај нив и се воодушевував, другарка ми ми искоментира дека со години се тука, али...
Плута сандала машка само ако си повратник од Австралија инаку никако. Вода или оган?
Шпијуни су меџу нама
Имам Имаш ли пукано со пиштол на вода?
Сакам Сакам да се чукам со јаца?
Кој страв го набив со празникот. Гледајќи ги мајките со повеќе деца (низ моја перспектива), како преуморни и ненаспиени се изгубиле себе, за момент...
Тоа млеко(пре) е многу потешко за варење и може проблем да прави. Провери секако интолеранција па ќе знаеш за сигурно
Osven Daskalov,koj uste redi Aquamid vo Sk?
0 10 е ама не сака да чува миленик
Не верувам дека Николче има амбиции да се врати у засмрденово, загадено, барокно Скопјенце и староста да си ја дочека тука. Сигурно таму си има...
Мене психијатарот јасно ми рече уште на почеток, ти си болна и мора да се лечиш,и во право беше
Значи не е врат шија е..
Дали додека им се грчевите, ви бараат да се на града често? Дури и онака да цицне неколку пати, и после како лажачка да ја користи, па нервозно да се...
Дека ѕвездата Деница е всушност планетата Венера :|
Separate names with a comma.