Од што ви пијат млеко дечињата што се 3-4 години? Прашувам за утринско млеко пред градинка некој предлог за чашка или шишенце
[ATTACH]
Јас оваа со години ја користам и сум презадоволна https://medicushelp.mk/p/5/ortomemori-anatomska-pernica-mikonos
Ми се врати филмот надзат, ама да. Имаше период кога станував баш да шетам ноќе од болки и нелагодност. Негде пред да влезам во третиот. И како што...
Мајки ми требаат сугестии, какво точаче да и земам на ќере. Оседната со точачиња, има 20м моментално. Имаме едно дрвено тркало, тоа го изнавози за...
Јас вчера испаничив, другарка со двете ќерки ми беше на гости со маж и сите комплет и збориме за децава и какао за два месеци нашава ќе прави...
Дали некоја се соочува со болки во грбот ноќе? Преку ден кога сум во движење немам болки, меѓутоа ноќе се будам од болки во грбот, како да сум...
sakam da prasam za sovet i mislenje uste od prethodnata godina decko mi go pokanija da bide kum i prifati staro kumstvo 4ta generacija bidejki...
Каде да најдам алулоза? Дали има во мк воопшто?
?
Провери тироидни хормони
Колку се преубави јапонскиве цреши, совршенство, денес прошетав покрај нив и се воодушевував, другарка ми ми искоментира дека со години се тука, али...
Плута сандала машка само ако си повратник од Австралија инаку никако. Вода или оган?
Шпијуни су меџу нама
Имам Имаш ли пукано со пиштол на вода?
Сакам Сакам да се чукам со јаца?
Кој страв го набив со празникот. Гледајќи ги мајките со повеќе деца (низ моја перспектива), како преуморни и ненаспиени се изгубиле себе, за момент...
Тоа млеко(пре) е многу потешко за варење и може проблем да прави. Провери секако интолеранција па ќе знаеш за сигурно
Osven Daskalov,koj uste redi Aquamid vo Sk?
Separate names with a comma.