Во државава да, а инаку споредбено со некои градови од соседниве земји, еве пр. Солун, чиста тапа е особено последниве година-две. Можеби до мене...
Jas veke cela godina se macam so oca. Malky ke si zacesqm ocite nasabajle koga stanuvam ili ke gi zatrlam i eve sto me sledyva, crvenilo, malky otok....
[ATTACH]
Дали е траен?
Maxton Hall. Само што ја завршив
Значи, ја договорив као телефонски договор. Таа Мегон вика нема ниту NDA договор ништо (никаков доказ дека работиш за нив) првите шест месеци и плата...
Не се оправи. Прво тоа пробав.
ти благодарам на советот, навистина ми значи вака кога ќе прочитам, некако по смирена се чуствувам.
Е како една пекара за 50.000 жители а може и 100.000 во Капиштец, Центар и Карпош
Од каде е шољичката? Синсеј?
Имаат некој глобален проблем, пробај избриши кеш и дата,и види дали ке се оправи.
Значи ја користам само затоа пто ми е се на едно место плус има челинџи на глобално ниво и ептен ми е погодена. Ама многу отуепа со ова чекориве.
Каде ги правиш ноктите? Многу се педантно направени.
Одамна оваа апликација не функционира како што треба, или брои со многу прерипување на чекори.
Дали уште некој има проблем со броење чекори во Самсунг хелт? Значи 45 минути пешачење - само 150 чекори, што е невозможно. Ништо немам менувано во...
Минимум Те носи на раце кога ќе се измориш
Човекот и неговата гарнитура извршија толку многу кривични дела, ја вратија Македонија 10 години назад, така што само УЧК има повеќе гревови од нив,...
2 Сунчица?
Минимум Кога ќе се пожалиш на некаква си болка, веднаш оди во аптека да побарА нешто за болката. 8-|
Нема зошто да ти е непријатно. Здравјето гледај си. Еве кај нас не дојде многу блиска личност поради смртен случај пред свадбата. Не замеривме...
Separate names with a comma.