За невестинскиот фустан ми е. Корсетот е со ред бисери, како и пределот на половината. Ваков дизајн е корсетот, сличен. [IMG]
Тие што користите медела цуцли кога преминавте од с проток на м проток
[ATTACH] да да од e-horeca ги нарачав [ATTACH] [ATTACH]
Исто и кај него највеќе кашла кога ке стане, му иде нагон и за повраќање. Пробува да јаде, ке се закашла и му се гади и толку. Сигурно и кај нас ке...
Dali najdovte nekoe reshenie protiv kockanje
Му го чистам, ама кога ке го истиснам шприцот , увото го болело :/ Цела глава му е затната, и му ставам хипертоничен само, после тоа еднаш за...
Сенке над Балканом пред некое време излезе задња трета сезона Мини серија Саучесници
Мамички да се јавам тука. Прва бременост успешно изнесена после термин со серклаж кој беше поставен во 16та недела. По 14 месеци од царски рез...
Ние. Па мислам дека не престанаа да кашлаат од октомври. 9 дена со тт до 37.5, два дена и над 38 одеше, ама брзо спушташе и сам. Во носе стрептокока,...
[ATTACH]
@FlirtBerry Според мене, Зависи од самата тебе (тен, боја на коса) и каков точно е фустанот (ако може слична слика од нет за дизајн и боја). Воедно...
Антибиотик на тепка, без бриС, џабе ти дале. Малце само се смириле симптомите и пак продолжила бактеријата. Чим имаш пауза од антибиотикот направи...
Eпа баш вакво слично имаме, ама не и е комфорно воопшто, и се фаќаат нозете на задните тркала :/ [ATTACH]
Мојава си работи совршено. Провери дали ѝ треба апдејт или дали имаш добиено известување за пак да се согласиш на terms and conditions, и плус пак во...
И јас истото се чудам како постојат. Кога работиш званично како фриленсер (хонорарно) ти стигаат пари на сметка, ако ти е прилив од странство 10% у...
Од ниеден додека не решиш самиот. Познавам луѓе кои се излечиле од дрога и од алкохол не познавам од коцка но тие што ги познавам а се коцкаат...
Психолог или Психијатар исто би требало да има и клиники за болести на завист, сега дали има посебни или се во склоп на психијатриски болници не...
Каков накит ми предлагате да ставам на фустан со бисерни детали?
Е алал да им е на тие што работат непријавени и тоа дури цели 6 месеци. Стварно не знам како постојат ваквите фирми, ама за ќотек се и тие што им...
41.525
Separate names with a comma.