Мамички моето бебче не бљуцка ама еве 2 пати ми повраќа после 3 саата од јадењето течно и со кисел мирис, нормално ли е оваа си велам киселини да не...
@Mrs. right А како е правилно?
Принцес Ти ги масира стапалата после работа.
Како нешто што ме насмеа денес е изјавата на Филипче дека после Орбан следува Вучиќ (со ова се согласувам), а после Вучиќ - Мицко.:bug:Време било за...
Не го кревам. До сега не покажал некој проблем, да го мачи стомак или нешто така. А преку ден кога заспива така ждригнува кога ќе се разбуди и кога...
Поминав на М 10 месеци корегирана 7.Протокот е поголем.Ако видиш дека потешко цица со S и треба шовеќе време за млекото да го испие смени.
[ATTACH]
Од кај го слушна тоа? Кое дете е вратено од тестирање баш ме занима. Иначе да нацрта нешто, општ муабет дали оди во градинка, другарчиња дали има. Да...
Ништо од наведеното.
И Lord of War, еден од најдобрите филмови со Николас Кејџ, добива продолжение во 2027. Режисер е повторно Andrew Niccol на чијашто работа сум...
Знам за ова, конкретно за неколку ИТ фирми со регистрации во ЕУ, но канцеларии имаат во Македонија. Само не сум размислила колку ситно плаќаат за...
Нема врска со млекото верувај. Првото само доено беше, беше неспијач обичен а ова се одби на 6 месеци од цицање, само на ад е, неспијач невиден е...
На нас датумот што ни го дадоа бебето тогаш прави 14 недели не кажаа ништо.
Мислев дека наводниците се универзални, јас и во комуникација со странци (клиенти) знам да ги напишам македонскиве.:bug:А некогаш и горе ги пишувам...
Здраво годинава ќерка ми е прваче сега во мај има тестирање па ме интересира што ги тестираат? Ќерка ми знае да го напише незиното име, знае да брои...
Да. Второто не ти е точно.
Да. Тоа се македонските. А англиските се "вака". Француските «вакка».
Ротата може да се даде до 12та недела, после тоа мислам дека не ја даваат воопшто
Separate names with a comma.