Херпесот е мислам најпренослив..чекај види дали не дај боже ќе има нешто, ако има носи...
https://sdk.mk/index.php/makedonija/obvinetiot-stojanche-se-smeeshe-dodeka-vo-sudot-se-prikazhuvaa-videa-vo-koi-ivana-pokazhuva-povredi-i-plache/
Не си им дома, и не знаеш што и како се случило. Не им ги знаеш причините зошто смениле училиште, и што точно се случило. Од искуство можам да ти...
Имаш поназад баш во оваа тема искуства и за кај двајцата. Баш јас неодамна имам пишано тука за искуство кај Корнелија.
Вака. Јас сум 100% cat person, ама ќе направам deinfluence за мачки како миленици. Ние имаме фамилијарна мачка, и иако сега не би ја смениле за...
Здраво девојки Бремена сум,7ма недела ја терам,утре одам на ехо. Прашањево, за тироидна, од пон до чет пиев Еутирокс 50, за викенд 25. Сега...
Не е само мое. Шириш дефинформации дека обиваат деца по школите при тестирање оти незнаеле азбука
Да. Пача?
На кој начин зависи, во која смисла?
41.547
41.546
Не Сарма?
Zdravo, sakam da prasam dali za prakticniot del za polaganje za negovatel se uci studija na slucaj?
Зејнеп
Weleda е подобра и поприродна.
[ATTACH]
Ефрем
Ќе си видиш, мене на првото ми одговараа и двете, на второто дете веледа никако не и одговараше, сеуште ја користам и за двете купката од Биодерма...
Ќофте со зелена салата или сарма од зелка/лозов лист и кисело млеко :inlove:
Д3 се пијат со К1, за железото направи си семе од коприва во мед секое сабајле по лажичка се јаде, дхеа ако најдеш, Q10 200 сабајле 200 вечер, мака...
Separate names with a comma.