Јас правев пред 2 месеци, во 10+4 г.н. Го одбрав најскапиот пакет 790евра, резултати имав за 6 дена. Јас сум задоволна од целосната нивна услуга :)
Дали Делимано про кујнскиот робот може да мати и маргарин
:sun::hug::l:|-):pizza::^::(;(
си нарачав од тему, ама има и во џамбо види.
Дали го купивте? Ме онтересира дали може да измати путер за фил од торта?
Вечер ќе одам да и земам додека не се спукала од некој раб… кога го уредував станов не мислев на бебиња многу 8-|
Од џамбо имав земено за големата и онакви за фиоки ,,заклучување" и такви за ќошеви.
Срамота еј, има ли пристап до директор, одговорно лице за објектот да се види по кои параметри работат тие учителки што е тригер да се јави на...
Во сопствената банка најмалце е.
Па лажат дека плаче. Ми ја дава вика се уби од плачење а она ниту зацрвенета... нели кога многу плачат се црвени во очињата или веѓите...
Јас сум 164цм а татко 180цм, но може тоа е бидејќи во споредба со децата со кои учат во училиште се пониски и затоа.
Леле ептен малечкааас хахах срце и се шета од мала да не пропушти нешто :D за станувањево и лупање по ивици од каде зимате штитници силиконски колку...
Да па слични работи, прави чао, браво, ајде. Гушни мама - и ме гушка :inlove: Лази на коленици, од 7ипол месеци лази ама се влечеше повеќе сега баш...
Срамота е комуњарата да се расфрла со изјави за апсења на Грујо, па они го пуштија. Рециклажа на исти муабети со години, не е ни чудо што рејтингот...
Срамота е навистина, наместо да се помалат да го вклопат детето они по полесен отпор а ако ти се јават и не можеш да дојдеш да го земеш што се...
Според мене минимум. Ама ретко кој се отвора толку... Те штити од безобразни луѓе дури иако му се фамилија/родители.
Гледам оглас за советник за клиенти.
Уплаќаш од банка каде што имаш своја сметка, така е најмала провизијата.
Потврдувам за Maybeline Lash Sensational, секогаш и се враќам. Најдобра маскара EVER!!!
Колку е моливот? Дали изгледаат природно веѓите?
Separate names with a comma.