Фала, ова ми требаше. Не е за мене, и мм е со ужасни смени.
Девојки, дали сте имале повеќе од три терапии т.е три неуспешни ИВФ? Ова ќе ми биде трета терапија, немам ништо смрзнато за да правам само...
Zdr, sto pravi takva ma4ka kako tebe hhh
Нцц како можеле? Па се знае за трансфер треба да биде испод 2ТСХ ако не ти е средено како така трансфер,бог да чува
Не, не. Во ред е кај што идам. Ама ова е КБТ па сакав да пробам и таа метода
Кај нас ќерка ми во 90% од летовите спие. И тоа заспива на полетување, се буди пред слетување и плеска со раце мислејќи дека нејзе и ракоплескаат...
До учителките е. Моево дете, некој да ми кажуваше дека ќе се прилагоди и се , ќе го направев луд. Ама влијание си имаше и поставувањето на учителката...
Моментално го мачат жлебините и понекогаш мешето. И сега стварно ми е страв дека ќе плаче бидејќи во кола ми плаче. Имам и такво за бели ѕвуци...
На слики кај ќерка ми 3+ години е, неретко има слики од рандом дете да плаче, дали таа во моментот се налутила, дали друг некој. Деца како деца не...
Да се жалиш на директор. Не треба вака да прават ама они си тераат ако проџе проџе. Детето мора да е згрижено, плаќаш за тоа, а и они се за тоа...
Исто се приклучувам на желбата. Малку е што бебе нешто го мачи и вознемирува, мајка се препотува да го смири и уште 199 нешта има во глава што мора...
Па нормално, дома е со мене па ќе заплаче нешто ако не и е по кеиф а не па во градинка - деца се затоа тееба ние или учителки да ги смириме....
И да плаче, треба да го смири. Кај ќере има детенце, што плаче. Внука ми исто знае да заплаче. Ама ја држат, играат, занимаваат. Иста група се. Ниту...
Ве молам решение упатете ме. Привремени болки допрва испитувам дали е инфекција или премор, 6ти месец, тахикардии од тероидата. Од 8 часа, 7...
Маж ми и ќерка ми се со еу, јас сум со дозвола за престој. Секогаш на ЕУ.
Тоа е за филијала. Работат од 9 до 19ч и секоја втора сабота. Имам комшика раб таму и другар. Платите им се ок. Ама смените ми се крш.
Незнам за њу лајф ама од Фиви и др Папас пре пре задоволна. Топла препорака за нив
Во скок сте, ние сме генерација колку што знам 17 месеци сме и ние, иста приказна е. Ние на 13.5 проодевме( заб скршивме од што сме немирни и...
На овие што им смета бебе што плаче понекогаш им посакувам да им се погоди некое плачливо :smirk:
Здраво! Дали можеби некој има инфо што се случува со ординацијата на Др. Темелковски - во Ново Лисиче? Веќе три недели телефонските броеви се...
Separate names with a comma.