Супер! Јок, џабе толку кока-коли испиени.
Ај вака да прашам нешто околу документите.... Прво за новороденче се поднесува за извод -лични карти од родители -извод на венчани -барање Кога ќе...
Ми треба игротека за заедничка прослава на двете деца: полнат 4 и 7 години. Дали може некој да сподели искуство со Dreamzone? Дали би било погодно за...
Како да земам е сим картица на број што го користев неколку години. Или физичка сим картица. Мислам дека не е регистрирана на мое име. Или ако може...
[ATTACH]
Конкретно за тие џепароши дали е навистина до толку страшно како што е претставено
Да, се вади семејна виза и ти даваат БГ лична карта. Со таа виза не ти бројат денови во странство и после 2г имаш право да аплицираш за БГ пасош....
Ваквите роботи матат се'. Затоа имаш и три типа на маталки.
Една работа што ретко се збори кога почнуда да ти оди во животот е тоа што колку повеќе правиш и истото ти станува навика, толку понесигурно може да...
Ја има некој "Кока кола" апликацијата за наградната игра? Ви работи?
[MEDIA]
Во Солун го има.
Не Дали можеш да трчаш маратон?
Здраво дечко ми има бугарски пасош сега сакаме да се регистираме прашав за бугарсски пасош ми рекое дека не можам преку него да извадам Само...
Од фискалната носиш оригиналните + копии ( зашто викаат дека копиите ќе им станеле бледи за 10 дена, како да не се гледа што си купил ама ајде), а...
Од каде се очилата, случајно да не ги зеде онлајн? :)
Да бев, повели конкретно шо те интересира, прашај.
Не сакам Сакам да возам електричен тротинет?
Ги барав и јас долго време ама неуспешно, на крај закажав на друго место.
Separate names with a comma.