Дали за скрининг на ГАК можам јас да си одберам доктор? Планирам да направам еден на ГАК и еден на приватно. Се мислам меѓу Самарџиски и Адамова....
Не сум користела нивни, а добри се?
Не го купивме, добив на подарок од мм слична замена, Ариете миксер. [ATTACH] Инаку да, имаш три типа на маталки за ваквите миксери (роботи) за...
[ATTACH]
[MEDIA]
Хеј мила, Да денеска,и бетата беше 1455! А јас сум точно 4 недели и 0 дена денеска! Рече докторот супер е,сега да видиме задутре дали ќе се дуплира!...
И јас барам таква нијанса.
Мислам дека е еден вкус за деца само. Инаку не знам, не сме го користеле многу. Синко кога го боли грло, повеќе го бара "портокаловото спрејче"...
Mnogu, mnogu fala za informacijata, nikako ne mozam da najdam posveten maticen ginekolog i zatoa tolku mnogu se rasprashuvam.
Над кујна и плакари не чистам, зашто прилепени се до плафон. Зад радијатор чистам кога ќе се заглави некој чорап или гаќи, па морам да посегам да го...
Уште пет дена до недобивање :smirk:
Мојот почна со транзицијата кога имаше 7 месеци, мноогу тешко премина на 2, три недели се измачивме и двајцата, еден ден две долги дремки, следен три...
Мајко мила кој ЕУ ја предводи(facepalm) која гугувка. [ATTACH]
Јас бев скоро, искрено такво нешто среќа не се случи ни на мене ниту на никој од нас ниту па бев сведок на такво нешто, можеби се случува не викам не...
Мојава е скоро 80, мислиш точно ќе и е?
Јас ги користам и двете. Lumeata помага со најголем дел од влакната, но тие што остануваат ги депилирам (има по некое овде онде и со депилаторот ги...
41.535
Здраво освен на Битпазар, дали некој продава женски маслени парфеми во Скопје?
Separate names with a comma.